Snelle levering van de mondkapjes en netjes verpakt.

snel en naar verwachting

Zie titel

Netjes en snelle levering

Netjes en snelle levering

Supersnelle verzending

Fijne mondkapjes voor een hele mooie prijs! Knellen niet achter mn oren heerlijk als je ze de hele dag moet dragen

afhandeling van de Boer Dental is snel,maar de bezorgdienst DPD is waardeloos.

mijn ervaring is helaas negatief ik heb 23-02-2021 besteld en betaald maar heb tot op heden 5-03-2021 mijn bestelling nog steeds niet ontvangen,het bedrijf De Boer Dental heb ik nu al 2 keer gebeld maar helaas heeft DPD de bezorgdienst nog steeds niet mijn bestelling afgeleverd.

Snelle levering bestelling

Snelle levering. Prijs kwaliteit goed.

Veel of weinig woorden; gewoon goed volgens afspraak zonder gedoe.

Snelle correcte levering

snel en betrouwbaar

makkelijke site, makkelijk bestellen...daarna goede communicatie met bevestiging en verzendinformatie en dan hoppaaaaa staat de bezorgdienst al voor de deur. Gewoon fijn dus.

Keurig en vlot geleverd.

Product voldoet prima

Prima geleverd

Voor Herhaling Vatbaar

Eenvoudig Online bestelling geplaatst - Snelle levering (in 2 keer want Koerierdienst heeft 1ste levering gewoon niet komen brengen !! maar da's niet De Boer's schuld). Materiaal is kwaliteitsvol.

laatste keer dat ik iets via internet koop

Nicer Dicer Quick is onvolledig geleverd, zonder de messen voor dikke schijven of voor blokjes en staafjes. Inhoudsopgave op de doos geeft aan vier dan wel drie mesinzetten. Onduidelijk wat de bedoeling is. In de doos slechts twee mesinzetten (dunne schijfjes en partjes) aangetroffen. Daardoor grotendeels onbruikbaar. Overweeg dit door te geven aan de Consumentenbond. Weggegooid geld.

Snelle service!!

Snelle verwerking van mijn bestelling, volgende dag al in huis

prijs-kwaliteit top!

Super vlotte levering Prijs-kwaliteit top!

Prima levering

In eerste instantie is mijn zending kwijt geraakt. Een telefoontje was genoeg om het probleem op te lossen. Inmiddels de producten ontvangen.

Fijne website

Al een aantal keren bestelling geplaatst, Alles loopt zoals het hoort snelle reactie op bestelling snelle verwerking en snel bezorgd..Echt fijn.

link opgeslagen bij favorieten !

positief ! de link hebben we opgeslagen voor het geval we nog producten te bestellen hebben

Alles naar wens verlopen.

Goede producten en snelle levering.

ik kan het beter zelf ophalen omdat het dan geen 2 dagen gaat duren door de verzending via de vrachtrijder.

Goede klantenservice

Een van onze items had helaas vertraagde levering. Er werd keurig op tijd gebeld om aan te geven dat er vertraging was, en of de andere items reeds verstuurd konden worden. Goede ervaring.

prima snelle levering

netjes en op tijd bezorgd

Goed produkt

top snelle levering

nvt

Juiste spullen en een goede snelle levering

De Bolster 2

9281 KK Harkema