Bestelling correct afgehandeld

Prima verlopen, op tijd geleverd.

Perfect!

Snel geleverd, prima spullen.

Alles verliep volgens afspraak. De spullen waren mooi op tijd. Niets om aanmerkingen op te hebben. Ik zou deze site aanbevelen aan andeten en wellicht zelf ook vaker hebruiken.

ok

Ik raad nooit iets aan

zeer tevreden

Bij bestelling was aangegeven maskers uitverkocht. Mail gestuurd en en toch nog twee doosjes naar mij opgestuurd. Voor mij een zeer klantvriendelijk behandeling

Goed verzorgd.

Alles was netjes geregeld. Van betaling tot aflevering.

Goede mondkapjes

Goed en snel leverbaar

Prima op tijd bezorgd geen klachten.

Diverse malen besteld. Bij de laatste levering ging het mis bij DPD. De Boer Dental reageerde direct op mijn klacht van het uitblijven van de levering. Zij stuurden een extra levering via PostNL die netjes de dag erna aankwam. Top!

Mooie site, gemakkelijk te bestellen, snelle levering

Sinds mei 2020 bestel ik als particulier N95/FFP2 maskers voor persoonlijk gebruik. Ik ben 72 en ernstig ziek en wil dus het risico op een COVID-19 besmetting zo klein mogelijk maken. De site van De Boer Dental is overzichtelijk, bestellen is, als je een account hebt aangemaakt, heel eenvoudig, de levering is zeer snel. De prijs is wel wat aan de hoge kant.

SUPER!

SUPER! snelle bezorging!

Super goede service

Waarom? Snel en zeker.

zeer tevreden

zeer tevreden, goede producten en snelle levering

Betere service dan Belgische webshops

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling, ook vlug geleverd dankzij een goede keuze qua verzendpartner.

Zeer tevreden en snelle levering

perfect geregeld

snel en efficiënt, duidelijke bestelsite

vlotte service

Wat is besteld had was vlot en goed bezorgd

Gewoon top

Alles top . Snelle levering.. product uitstekend

Duidelijke site, snelle levering.

De site is duidelijk en een bestelling is snel gemaakt. De levering van de bestelde spullen gaat heel vlug.

Ik ben nog een beetje ouderwets en koop niet graag via internet. Ik wil iets zien en voelen. Maar het haakgaren dat ik bij jullie gekocht heb is helemaal naar mijn zin.

2x nu mondkapjes besteld, prima.

zou er zo weer bestellen

Voortreffelijk

Snel geleverd zonder problemen