Keurig!

Super snelle nette levering! Fijn product

Zelfs tijdens de drukte van de feestdagen een zeer snelle en correcte levering.

Snel en betrouwbaar

Snel en correct

Snel besteld, snel geleverd..

Het bestellen gaat snel, en afleveren ook.. Topsite.

snel en accuraat geleverd

snelle levering en pakket in goede staat ontvangen

Wacht nog op de spullen

We wachten nog op de spullen

Correct, snel en goed!

Correct, snel en goed!

Levering niet goed

Beste, De bestelling is gewoon voor de deur gezet. Als ik jullie was zou ik eens kijken voor een andere bezorg bedrijf. Postorderbedrijf moeten ze de lecentie afnemen. U bedrijf zou ik aanbevelen. Met vriendelijke groet, Theo Slangen

Super snel goed kwaliteit

De 2e keer dat ik hier besteld heb en 2 keer werd het heel snel bezorgd. De prijzen zijn goed en de artikelen van goede kwaliteit. Kom zeker terug.

Prima, snelle levering

Snelle correcte levering top, ik heb al bij mensen aanbevolen

Super!!!

Super!!

Onzorgvuldige testen

Testen gekocht waarvan gezegd werd dat ze nauwkeurig waren, wat een week later niet zo bleek te zijn.

Communicate goed, kon niet beter

Ondanks de lockdown en de kerstvakantie ben ik heel goed geholpen. Er werd razend snel gereageerd op mijn emails en vragen. Ook de levering vanaf fabricant ging perfect.

Duidelijk website met correcte voorraad duidelijk vermeld en supersnelle levering.

Binnen 2 dagen mijn mondkapjes in huis ondanks de corona tijd. Van een blije klant:-)

Snelle bezorging

Binnen 24 uur bestelling in huis

Terugkerende klant

Vanwege goede ervaringen heb ik mijn nieuwe voorraad ook weer hier gehaald. Jammer genoeg was het product dat ik normaal bestel niet op voorraad, maar er was gelukkig wel een vervangend product. Snelle levering en product is goedkoper dan bij de concurrent, volgende keer koop het ik weer hier.

Prima! Snelle en correcte levering

Zie hierboven

Netjes

Prima service!

Vriendelijk aan de telefoon. Produkt ook heel fijn!

Prima geleverd.

Netjes geleverd wat ik had besteld.

goede service

bestelling niet aangekomen. De Boer dental stuurde direct een vervangend pakje. Communicatie was na stroef begin zeer goed.

Snelle service goede prijs

De bestelling was behandeld met spoed en met een concurrerende prijs. Goede professional service.

Snelle levering!

De Bolster 2