Hele snelle levering

Ziet er goed uit en hele snelle levering!

Als altijd heel zorgvuldig !

Keurige site, goed assortiment en hele snelle bezoorging

Positief

Goed ondanks...

Had 5 sterren kunnen krijgen ware het niet dat de bezorging van dpd waardeloos is. Bezorger komt niet eens langs en via €1 gesprek met DPD blijkt het pakketje 'kwijt' te zijn. Ik moest maar contact opnemen met de leverancier. Blijkt het pakketje afgegeven bij de "Welkom Supermarkt" (?) in de buurt die het pakketje achter de vleeswaren in het magazijn had :). Bij de volgende bestelling werd het product voor de deur gedumpt en zag ik nog net de bezorger wegrijden. Jammer, product is goed!

Prima product, snelle levering

Kwalitatief goed product, goede communicatie en snelle levering

Snelle levering. In tweede instantie een bevredigend antwoord op een klacht.

Goede kwaliteit en service!

Meerdere malen besteld bij De Boer Dental Ik had producten besteld die de dag erna enorm in de aanbieding waren. Omdat ik al meerdere malen had besteld kreeg ik het verschil teruggestort. Snelle service.

Snel en betrouwbaar

Snelle service.Goede kwaliteit

Super snel en goede prijs/kwaliteit

Super snel en goede prijs/kwaliteit

Snelle levering ,prima geregeld

Goede en Snelle Service

Service zo als het hoort ,en snel geleverd.

snelle levering en goede producten

snelle levering en goede producten

Goede handschoenen, snelle levering

Goede handschoenen, snelle levering

Bestellen ging prima, bezorgen verliep heel snel (volgende dag al in huis). Over de kwaliteit van de producten kan ik nog niets zeggen aangezien de producten nog niet in gebruik zijn genomen. Enig verbeterpunt vind ik de informatie bij de wegwerphandschoenen. Er staan veel verschillende codes bij maar het is lastig en onoverzichtelijk. Zeker wbt bescherming tegen virussen. Niet alle handschoenen voldoen hieraan en er worden 2 codes gehanteerd om dit aan te geven. Het is lastig te ontcijferen in de specificaties. Wellicht hierbij iets meer duidelijkheid.

Vlotte en correcte levering

Mondkapjes besteld. Zeer spoedig en correct geleverd.

Zeer efficiënt.

Bestelling zeer snel verwerkt en toen ik een fout gemaakt had werd dit direct gecorrigeerd.

Qwerty.

Goede product, ik kan iedereen aanraden

Voldoet aan verwachting , goede product en snel geleverd

Na opdracht en betaling op de website, waren de bestelde artikelen binnen korte tijd geleverd.

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling was erg snel binnen en in correcte staat.

Zeer betrouwbaar

Overzichtelijke website, goede producten en snelle goed verpakte levering.

perfect

perfect