Goede afhandeling van mijn bestelling

Goede en nette afhandeling van mijn bestelling. Pakje was netjes afgegeven op het opgegeven afleveradres.

aanbod op de site niet acuraat

Een apparaat dat ik bestelde op basis vd site werd niet geleverd met de mededeling dat het er niet zou zijn. Het stond echter wel op de site.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering goed verpakt

Ruim voldoende

Verbetering: aangeven wanneer geleverd wordt met dagdeel

keurig ook meteen geld retour bij terugzending

alles wordt snel verstuurd. en toen de door mijn gekochte producten letterlijk niet bevielen, was terugname en terugstorten meteen geregeld. klein minpuntje: op de site is telkens misleidend welke handschoenen in welke maten beschikbaar zijn.

snel en correct.

Niks op aan te merken.

Eenvoudig bestellen, supersnelle levering.

Webshop met veel keuze. Specificaties kunnen misschien wat uitgebreider. Snelle levering, keurig verpakt.

Mondkapjes

Mondkapjes heel snel binnen... goed product !uiterst tevreden.

Snelle levering en goede service aan de telefoon

Snelle levering en goede service

Bestelling ging soepel en de bestelling werd snel geleverd

Prima produkt,maar waardeloze bezorging.

Hoewel we beiden thuis waren is het pakket bij de achterdeur gezet!!!!!

Tevreden over product, prijs en snelle verzending

Vlotte afhandeling

alles goed ontvangen

Goede site en snelle levering. Top

Betrouwbaar

Leereerst wilde ik jullie bedanken voor de juiste communicatie via de webside, er zijn zo veel websides voor dergelijke middelen dat je maar moet afwachten of de side wel betrouwbaar is, alles van jullie klopte de goederen waren op de dag aanwezig wat afsgesproken was en in goede orde ontvangen, dus voortreffelijk gedaan

Zeer netjes verpakt en snelle levering

Zeer netjes verpakt, goed geinformeerd via de mail over levering en snelle levering. TOP

Bestelling goed afgeleverd!!

snel

oncompliceerd en snel geleveerd

Na een kleine communicatie storing, toch alles nog goed gekomen.

Snelle levering en mooi afgewerkte mondkapjes

De misser is goed verholpen

Er waren verkeerde handschoenen geleverd, maar dat is snel en goed volledig opgelost, nieuwe (de goeie) geleverd en meteen de verkeerde weer mee terug

De Bolster 2

9281 KK Harkema