producten op tijd mogen ontvangen.

Snel en netjes

Een snelle en betrouwbare levering

Een snelle en betrouwbare levering

snel en goed

Prima mondkapjes, snel geleverd

Bestelde spullen waren zeer snel verstuurd en goed verpakt.

Snelle levering, goed prijs: aanrader

Snelle en zorgvuldige afhandeling

Bestelling werd snel en zorgvuldig afgehandeld

Bestelling is goed en snel verwerkt en op transport.

Eenvoudig te bestellen, snelle verzending

Prima, snelle levering

Overzichtelijke site, snelle reactie via chat

Vlotte levering!

alles is perfekt verlopen

alles perfect verlopen

Prima service en scherpe prijsstelling

zie boven

BOB

binnwn budget optijd en beter dan verwacht

snel netjes geleverd

Goed geleverd

Snelle afwikkeling

super snel en correct afgewerkt

Product voldoet aan de beschrijving pp de site. Goede informatie over lever- en bezorgtijd.

Snelle en goedeLevering

Snelle en goede levering. Goede mondkapjes.

oke voor producten, niet oke voor leveringsafspraken

Ik ben tevreden over de producten die ik van jullie heb ontvangen. Ook over de communicatie. Wat de levering betreft was dit niet oke. Ik kreeg een mail met het tijdstip van levering. Er zou geleverd worden tussen 18.19 en 19.19. Ik ben ben de hele avond thuisgebleven. Om 19.22 (heb dit pas later gezien) kreeg ik een mail dat men aan de deur was geweest en er niemand thuis was. Vreemd, ik was de hele avond thuis. In de mail stond ook dat ze een bericht hebben achtergelaten. Geen bericht gevonden. De levering zou de volgende dag plaatshebben. Maar dan was ik niet thuis. Heb een ander adres opgegeven. Daar is de levering dan wel op het afgesproken moment aangekomen. Dus klein probleem met de levering, maar dat ligt helemaal niet aan jullie . Dus bedankt voor de producten.

Heel prettig

Goed product, correcte levering.

Bestelling vlot geleverd. Goede communicatie. Tevreden en voor herhaling vatbaar.

Super goed!

Keurig verpakt en op de afgesproken datum bezorgd

Geweldige service

We hebben mondmaskers en handgel besteld. Dit was binnen een paar dagen geleverd. Fantastisch! Netjes verpakt en goede service.

Snelle levering probleem met mondkapjes snel opgelost

Een doosje zat een productie fout in dat is direct opgelost bedankt voor de goede oplossing

De Bolster 2

9281 KK Harkema