Erg goed

Kwalitatief goede spullen, snelle levering en achteraf iets veranderen gaat zonder problemen

Ruim voldoende aanbod en afhandeling

Het aanbod aan meterialen is ruim voldoende en de afhandeling gaat vlot en accuraat.

Professioneel, klantvriendelijk en efficient

Ze dachten prima mee en waren bereid aanpassingen te doen met de levering. Top

Uitstekend en snelle service!

TOP. Op voorraad en snel geleverd

Uitstejend

Snelle service met terugbellen. Snelle levering. Heel prettig.

De telefonische bereikbaarheid is tijdelijk niet zo best geweest, maar dat is begrijpelijk tijdens de eerdere "corona drukte" . Verder goede service en altijd bereid om mee te denken. Reaktie tijd na corona piek zeker verbeterd!

Snel besteld en snel geleverd, dikke tien!

Bovenstaande zegt genoeg,

Slecht

Ik heb een bericht gekregen dat het pakket bezorgd is. Het is waarschijnlijk op een ander adres bezorgd, ik heb geen briefje in de bus gekregen waar het wel afgeleverd is. Ik was thuis ver na de afgesproken bezorgtijd, op een gegeven moment moest ik weg. Kennelijk is het toen ergens bezorgd...

Snel en goed

Binnen 18 uur had ik de mondkapjes, goede kwaliteit.

Gratis artikelen, altijd fijn!

Ik had een bestelling geplaatst, maar uiteindelijk niet afgerekend. Toch kreeg ik het product opgestuurd, maar heb nooit een factuur ontvangen.

prima producten, hele snelle levering

Snelle levering van goederen en alles goed verpakt

top snel zoals afgesproken

Goede prijs ,snelle levering zoals het hoort

Aanrader!

Super snel!

Om 15.30u had ik mijn bestelling geplaatst en een uur later had ik al bericht dat mijn pakketje verstuurd werd....volgende dag bezorgd! Dus super snel en netjes geleverd... tot de volgende ; )

Vriendelijke mensen en geweldige service

Ik ben op de locatie geweest om materiaal te halen, nadat ik binnen een dag een reactie kreeg op mijn verzoek om met spoed materiaal te halen. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!

goed en snel

Gecertificeerde chirurgische mondkapjes voor nette prijs. Snel bezorgd.

Snelle levering voor goede prijs.

Heb nitril handschoentjes besteld. Waren snel leverbaar, in tegenstelling tot bestelling elders 3 maanden geleden, die zijn nog niet binnen. Goede kwaliteit.

belofte niet nagekomen

Het aangegeven adres was niet goed ingevuld en werd doorgebeld/doorgegeven door mij. Ik vroeg om een bevestiging, maar kreeg deze niet want het werd mij beloofd dat het naar het goede adres zou worden gestuurd. Ik had mijn twijfels en bleek ook uiteindelijk waarheid te zijn. Na foute levering gebeld om dit door te geven, maar kreeg geen excuus. Vreemde manier van service verlenen...helaas. Levering uiteindelijk op verkeerde adres gehaald.

Geweldig en

Geweldigaccuraat! Topservice

Ik ontvang wat ik heb besteld, geen misverstanden en de kwaliteit van het bestelde is uitstekend.

Razend snel - en geheel betrouwbaar!

Ik was heel onder de indruk hoe snel het pakketje hier kwam. De kwaliteit is zoals altijd uitstekend.

Snelle levering en correct

Voor het eerst hier wat besteld en snelle correcte levering toppie

De Bolster 2

9281 KK Harkema