Materiaal besteld en vlot ontvangen

Materiaal besteld en vlot ontvangen, ook het volgen met track & tracé is uitstekend verlopen, een tevreden cliënt dus

levering volgens afspraak,snel geleverd.

Prima service!

Zeer goede prijs/ kwaliteit , snelle en correcte service.

Geweldige service.

De DPD had mijn pakket niet geleverd. De Boer heeft gezorgd dat ik in no-time een nieuw pakket kreeg. Top!

Bestellen prima maar bezorging waardeloos

Vrijdag avond besteld, door DPD aangenomen op zondag , pakket moet uit Harkema komen, gaat op reis naar Veenendaal gaat door naar Meppel , men zegt donderdag te leveren en wordt het woensdag bezorgd. Een onbetrouwbare verzend firma

Snelle levering.

Bestellen hing makkelijk. Vlotte en nette levering. Levering de volgende dag ook waargemaakt. Prima!

Hele snelle levering . 1 min punt bij deze 2 dozen mondkapjes onbreken er ijzertjes om hem beter te vormen bij je neus. Niet allemaal maar bij de ene doos van 50 stuks 15 stuks ,en bij de ndere doos 13 stuks. Fabrieks fout.

voldoet niet aan beschrijving

Masker voldoet niet aan beschrijving en antwoord is niets zeggend. teleurgesteld

Mondkapjes

Ik ben die product tevreden.Het is snel pakket ontvangen.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen op de site en de levering was vlot volgens opgave.

Een snelle levering

Het product moet ik nog gebruiken. Ziet er net uit en is compleet.

goede service

Had per ongeluk de verkeerde maat handschoenen besteld; zonder probleem kon ik het pakket terugsturen en kreeg ik de juiste maat alsnog.

Reageren zeer snel. Tevreden

Een 10 !!! Alleen de bezorging van DPD is uitermate slecht. Kreeg bericht, we hebben je gemist terwijl we er speciaal voor thuis bleven. Nodig voor vacantie. Dat verliep ook daarna nog erg slecht. Jammer.

prima, correct afgehandeld

verwarrend

eerste bestelling mail ontvangen dat bestelling was geanuleerd. Nieuwe bestelling geplaatst deze werd geleverd maar tot mijn verbazing is inmiddels de geannuleerde bestelling ook geleverd

vLOTTE AFLEVERING EN DIRECT ACTIE BIJ UITBLIJVEN LEVERING DOOR POSTDIENST

als hiervoor

Een aanrader !!

Snelle levering en fijne communicatie!

Besteld en netjes en vlot gekregen.

Top ervaring: snelle levering en probleem zeer snel opgelost !!!!

Bij levering bleek dat er zaken tekort geleverd werden. Na één telefoontje werd alles rechtgezet en in orde gebracht. Fantastische service !!!

Bestelde mondmaskers 4-lagen

De opvolging van het leveringsproces; perfect Ikzelf heb reeds ervaring met verschillende soorten wegwerp mondmaskers,maar diegene ik besteld heb bij De Boer Dental steken er vér bovenuit.Ze dragen aangenaam en hinderen bijna niet achter de oren (waar andere mondmaskers wél pijn beginnen doen)

Prima kwaliteit, zeer vlotte levering.

Mondkapjes met drie filters bij de Boer gekocht. Goede prijs-productverhouding. Fijne webwinkel.

Prima product, snel geleverd.

Mondkapjes besteld, geleverd na 2 dagen. Fijne kapjes met goed draagcomfort.

goede service en snelle levering

Goed product, nette prijs.

Duidelijke website, goed product, nette prijs, vlot geleverd.

Prefect

Prima!!!