topservice

zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Correcte en zeer snelle levering. Materiaal van zeer goede kwaliteit.

super service

Geweldige service, ik had zelf een tikfout gemaakt wat betreft het huisnummer en daarom de bestelling niet geleverd kon worden, waarop De Boer Dental mij belde hierover en daarna nog een mail stuurde. Geweldige service

Score voor postbezorging

Pakketje zou eerst zaterdag aankomen, uiteindelijk maandag, en ik was niet thuis, had het gewijzigd naar een andere dag, en het is toch geleverd bij de buren, maar het verkeerde adres is gemaild. Met moeite ben ik er achter gekomen waar het uiteindelijk gebracht is.

reageerde direct op de vertraging bij de pakketdienst

Goede en snelle service

Snel en goed

Ook voor wat je als particulier bestelt, heb je snel in huis!

snel en professioneel

vlotte afhandeling en product volgens verwachting.

In no-time geleverd

Een voor mij branchevreemd bedrijf. Maar toch snel en correct geleverd.

uitstekend

Levering na 1 dag binnen, duidelijke communicatie.

Naar verwachting

Correcte informatie en snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Heel erg goed!

Blij jullie gevonden te hebben, staan wij goed beschermd op de beurs! Kom zeker weer bij jullie terug als ik ze weer nodig heb!

Oké. Snelle levering

Hoefde niet te wachten op mijn bestelling. 2 dagen later in huis en compleet.

Snelle verzending en nette levering

50 mondkapjes (niet medisch) besteld om mee te nemen op vakantie en voor in OV. De producten zijn precies zoals op de website vermeld en werden zeer snel geleverd. De prijs was ook prima.

Voor het eerst hier besteld, snelle levering van sisposable mondkapjes.

Snelle levering en correcte afhandeling

Goede mondmaskers, service en levering

In de hectiek van het Corona virus heb ik mondmaskers IIR besteld. De kwaliteit (de sluitbaarheid van de versteviging bij de neus werkte) en de levering en service waren helemaal goed!

Snel geleverd, goedkoop en product zoals omschreven

Snel geleverd, goedkoop en product zoals omschreven

Top levering

Mondkapjes besteld voor scherpe prijs en met snelle levering

Super service

ik had op 25 juni besteld en netjes op 26 juni nog voor het middaguur geleverd. Fantastische service. De mondkapjes waren netjes in een doosje verpakt. Niets op aan te merken. Als ze op zijn, bestel ik meteen weer bij dit bedrijf.

Nette prijs en snelle levering

Via Google DeBoerDental gevonden, prijzen waren netjes en ze konden wat ik zocht uit voorraad leveren. Ben er zeer tevreden mee

Goed en zeker

Besteld betaald en geleverd volgens afspraak kortom netjes

snel en goed geleverd

besteld en dag later al in huis, gebeurt nu toch vaak anders.

correct

Altijd zoals afgesproken Zeer goede dienst verlening !!!!

Prima gegaan. Snel en goed.

Vlotte dienstverlening

De Bolster 2