Snelle levering, netjes verpakt en een duidelijke site.

Snelle levering. Netjes verpakt en een duidelijke site.

Alles goed

Prijs kwaliteit goed

Snelle levering en producten zoals beschreven

snelle service

Goeie en snelle service. Mijn bestelling komt gelijk morgen al binnen. top!

fantastisch

snelle levering. alles duidelijk

Prima artikelen En snel geleverd

R

Prima levering

Prima levering, hou wel je mail in de gaten. De bloktijd van levering dpd werd een klein uur voor levering definitief gecommuniceerd.

zeer vlot

De bestelling werd zeer vlot uitgeleverd, en ook bezorgd. Tot zover alles oke. Alleen de pakjesman had blijkbaar zeer veel haast. Nadat hij gebelt had was ik binnen de minuut in de deuropening maar moest hem achterna lopen want hij was al aan het rijden. Ik werk in dezelfde branche en weet dat het dus ook anders kan, het zal goed zijn als jullie deze firma hierop wijzen en bij herhaling naar een andere firma overstappen. Als ik zoiets nog eens meemaak ga ik naar een andere webshop.

Miserabel.

Vorige week Maandag een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen, als E-mails met voor mij nietszeggende smoezen. Jammer.!!

Snel en perfecte levering

Binnen 24 uur perfecte materialen binnen!

Zeer snelle levering!

Duidelijke website.

Mijn bestelling van medische handschoenen is goed en snel verlopen en de bezorging was naar wens.

Mijn ervaring met bestelling en bezorging van De Boer Dental was positirf

Top, snelle levering, duidelijke comnunicatie

Goed klantcontact, goede opvolging, correcte levering, heldere communicatie over de zending.

Doen wat ze zeggen.

Goede communicatie, snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle levering / fijn contact!

In de ochtend even gebeld of het gewenste item beschikbaar was. Direct en vriendelijk contact en 1 uur later had ik (na betaling) de verzending + track&trace al in de mail. Helemaal goed en snel. Fijn bedrijf. groeten, Fysiotherapie Den Ommelanden

vooral snelle levering de verzendkosten maken het product dan weer '' een stukje duurder" mogelijk kan dat verbeterd worden bij bijv een bepaald besteed bedrag gratis verzenden

oké

oké

teleurstellend in de keuze van de vervoerder

Ik heb het artikel nog niet. Heb ze niet gezien of gehoord. En nu krijg ik een mail dat ze het product helemaal in een andere wijk hebben gedponeerd bij een afhaalpunt, terwijl deze zelfde vervoerder (terwijl ik thuis was) een pakket afgeleverd, maar bij een afhaalpunt op loopafstand. Dus dit is onbegrijpelijk. Ik zou jullie wel aanbevelen, want ik heb vertrouwen in het product dat het van goede kwaliteit zal zijn. Maar zal wel DPD niet aanbevelen

Snelle en vlotte service. Heldere communicatie. Haarnetjes zijn voor onze lessen Food

supersnelle levering

top