bestellen via de site gaat makkelijk

Zeker als het om een herhaalbestelling gaat.

Juiste product snel geleverd volgens afspraak

Zie boven

HET DUURT LANG, VOORDAT JE HET PAKKET ONTVANGT.

Na betaling van het gekochte, duurt het (mijn mening) toch nog lang, voordat je het ontvangt. (De chauffeur wenste mij een prettig weekend, het was maandag toen ik het pakket ontving.)

alles was ok

de bestelling was ok

Uitstekende levering

Mondkapjes keurig in een doos geleverd conform dw bestelling.

pakket nog niet ontvangen

16 juni besteld, en betaald. Helaas het pakket nog niet ontvangen. Moest zelf achteraan waarom we hem nog niet ontvangen had. Bleek het niet op voorraad te zijn. Jammer dat we dat niet eerder hadden geweten. Onze klanten wachten ook op antwoord dat we dan verschuldigd moeten blijven. Dit hadden we liever eerder gehoord. Ondanks blijven we wel bestellen. Op alle + punten is dit toch een dikke - punt.. Andere keren met bestellen heel tevreden.

Zeer goede en eerlijke informatie

Eerste maal dat ik hier koop en zeer leerrijk

Gewoon uitstekend!!

Het bestelde was conform mijn verwachtingen en zelfs meer!! Bezorging ging supersnel. Zo blijven dus!!

Alles snel en goed geleverd

Snelle reacties, goed assortiment en snelle levering! Ik ga hier meer bestellen.

Al jaren klant en tot zeer grote tevredenheid. Heel betrouwbare leverancier.

Omega Supplies

Introduceer net een nieuwe handschoen en ineens niet meer leverbaar.Stuur diverse appjes, krijg gewoon geen antwoord. Er wordt nota bene verzocht om te reageren via de app. Krijg je eindelijk aan de lijn, krijg je een simpel antwoord als niet leverbaar.Vind dat dit bedrijf, hoewel ik de mensen niet persoonlijk ken, vreemd omgaat met zijn klanten.

Goede service en snelle levering

Super spul, snelle levering Top !

Goede afspraak Keurige aflevering

verdeeld positief

Ik was niet helemaal; blij. Heb moeten bellen waar mijn bestelling bleef. Die bleek nog in het depot te staan Ik hoop dat hij komende week wordt bezorgt

Snel , goed en goedkoop

goede handschoenen voor een redelijke prijs. snel geleverd

Snelle levering en op voorraad

Zoals gezegd hierboven op voorraad en snelle levering.

Snel en volgens afspraak

Mijn bestelling was er snel en werd correct afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Pakje was onbeschadigd en de inhoud klopte ook!

Alles is vlot verlopen. Bestelling is op 3 dagen geleverd.

Bestelling is op 3 dagen geleverd. De producten zijn volledig naar wens.

Goede ervaringen.

Zie boven

Snelle levering goed prijs

snelle goede levering

Levering zoals gevraagd

Wat op de website staat wordt geleverd. De uitleg over elk product is grondig.

De Bolster 2

9281 KK Harkema