Top, goed materiaal en snelle levering.

Vlotte levering van het verwachtte product

Vlotte levering van het verwachtte product

Vlotte levering.

De verpakking van het product is beschadigd. Inhoud in orde.

Ik ben zeer tevreden

De site is overzichtelijk. De levering is binnen afgesproken tijd. Kortom ik ben tevreden.

Jammer van de transporteur

Website is overzichtelijk en duidelijk Bestellen is gemakkelijk Nette bevestigingsmail Maar waardeloze transporteur. Bestelling komt niet of op een ander tijdstip. Maar dat is altijd bij Dpd.

Duidelijk, snel en eerlijk

Duidelijk, snel, eerlijk , betaalbaar want goede kwaliteit.

uitstekend snel en probleemloos

Snel bezorgd, uitstekend en probleemloos zoals het hoort.

Heel snel en professioneel

Ik heb sommige spullen bestelt en na 2,5 dagen, heb ik al alles ontvangen. Goede kwaliteit van de producten!

Super snelle levering

snelle levering, goed product

Ondanks de corona-omstandigheden en tekorten van dit product een snelle levering. Jammer dat de mondkapjes per 50 ingepakt zijn. Wanneer je er 1 wilt uithalen, trek je een hele stapel mee omdat ze op elkaar geperst zitten. Of je moet al diverse maskers aanraken voordat je ze gaat gebruiken . Misschien is het handiger om ze per 10 te verpakken (net zoals HEMA doet) Product zelf is goed!

Bezorging van tuinbank duurde even in deze coronatijd, maar exact volgens afspraak.

Snelle levering, product voldoet aan omschrijving

Slechte zaak

Schande dat de mondkapjes na 14 dagen minder dan de helft kosten van 72 euro naar 29 euro

Snelle levering, snelle reactie

Zeer goede ervaring

Fijn om hier te bestellen.

Alles was perfect geregeld.

Nogmaals alle lof!

Het heeft iets langer geduurd en het geleverde product wijkt iets af van de advertentie

In de advertentie was de indruk gewekt dat de maskertjes afzonderlijk geseald zouden zijn. De - te laat - geleverde maskertjes zijn niet apart geseald waardoor ik extra aandacht moet geven aan de opslag. Dat is op zich wel een tegenvaller, temeer omdat er meer aanbieders zijn die een lagere prijs rekenen voor een zelfde of gelijksoortig masker (en die aangeven dat ze per 50 zijn verpakt). Een tweede puntje is de leverancier. Er was aangekondigd dat ik de maskers 's avonds tussen 21u12 en 22u12 geleverd zou krijgen. Dat is ze niet gelukt en verder geen bericht. De volgende dag geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Ik heb wel in totaal 40 minuten aan de lijn gezeten a € 0,50 per minuut. Dat maakt de maskers wel een stukje duurder dan die van de collega-aanbieders.

Snelle levering en duidelijke voortgangs mailwisseling.

Goede bedrijf, Ruime keuze

Snelle levering. Veel keuze. Juiste prijs. Uitstekende kwaliteit.

Prima website en alles conform informatie

Over de status van de bestelling word je goed geïnformeerd.

Prima snel geleverd

Prima snel geleverd

Pakket netjes conform afspraak ontvangen.

Prima geregeld

Snel geleverd en in goede staat.

Product was weer snel en goed geleverd net als bij een eerdere bestelling. Ook goede klantenservice. Snel en duidelijk antwoord op vragen.

Snelle en nette levering

Op zoek naar mondkapjes voor het OV stuitte ik op de site van De Boer Dental waar mondkapjes tegen een schappelijke prijs aangeboden werden. De 3-laags mondkapjes zijn snel (en net verpakt) geleverd. Ze zien er netjes uit. Prima bruikbaar in het OV!

De Bolster 2

9281 KK Harkema