Snel geleverd en op vraag direkt antwoord

Zie boven

Zeer goede ervaring - zal in de toekomst nog bestellingen plaatsen

De mondmaskers " Face Mask" van yongli zijn goed, en licht om dragen. behalve dat ze stofdeeltjes bevatten en kunnen de keel sterk irriteren. hierdoor moet men hoesten wat in bepaalde omgevingen niet aan te raden is. Ik heb uw adres aanbevolen aan professionele gebruikers

Had alleen de producten achteraf gelijk kunnen bestellen

Prima service, snelle levering

De service is (altijd) prima en de levering was, gezien de coronacrisis, snel te noemen.

bijzonder goed

Snel, goede communicatie.

Snel en goed geleverd

Na meer dan een week en extra 6,95 euro transportkosten te hebben betaald, nog niets ontvangen.

Op 30 april kocht ik voor mijn bedrijf 50 mondmaskers, betaalde extra 6,95 euro verzendingskosten omdat het enkel met DPD kan worden geleverd (heb ik alle begrip voor) maar vandaag, vrijdag 8 mei nog steeds NIETS ontvangen. Mijn bedrijf start maandag 11 mei terug op. Heb al gebeld en via Whatsapp, maar geen antwoord...

Ik had een faceshield besteld, zeer tevreden van de kwaliteit en de snelle levering!

Super.

Lekker snel geleverd. ( zelfs met de Corona virus. )

Prima.

Alles wordt correct geleverd.

helemaal top

Snel verzonden en een betrouwbare frma

Prima maskers.

Snel geleverd!

Tevreden

op tijd en netjes geleverd

prima, op tijd en netjes geleverd.

Nette afhandeling van levering en van email nav levering

Zie boven.

vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag bezorgd.

Via dochter op website van dit bedrijf gekomen. Prima site en afwerking

Snelle en adequate afhandeling

Zie boven

Geen problemen

ging snel de bestelling

Makkelijke site en snelle levering

Keurig geholpen en snel geleverd

Ga zo door

alles goed gegaan, verzending en ontvangst

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Wat ik nodig had, kon ik snel en makkelijk op de website vinden. De spullen werden (super)snel geleverd: binnen twee dagen had ik alles in huis. Via track & trace kon ik het leveringsproces ook goed volgen. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

geleverd wat er besteld is, direct verzonden maar levering duurt lang

Wat ik besteld heb is direct verstuurd. Alleen ben ik niet tevreden over DPD. Waardeloze transporteur. Graag een keuze geven om ook voor een andere te kunnen kiezen.

Stevig spatscherm voor tijdens corona

Spatscherm besteld voor tijdens de Corona. Vind alleen het shield wel heel spiegelend met al ons licht dat we hebben. Hoop dat het elastiek voor om het hoofd niet te snel uitlubbert.

De Bolster 2

9281 KK Harkema