Uitmuntend

Ook hier weer Uitmuntend.

Correct en snel

Correcte afhandeling en snelle levering.

Snel geleverd.

Goed.

Snel, zonder problemen

Makkelijk bestellen. Snelle reactie. Bestelling goed te volgen. Prima product. Contact met bezorgdienst was wat minder.

Goede spullen

snelle levering, professioneel product

Ik had niet verwacht zo makkelijk aan goede mondkapjes te geraken.

Uitstekende service

Bij de levering via DPD ging e.e.a. mis maar de Boer heeft dat snel en adequaat opgelost

De Boer Dental goed, levering via DPD echter niet.

Bij de Boer Dental alles prima verlopen. Levering 2 dagen later bij afhaalpunt. Zie het busje langs rijden. Even later een bericht “jammer, maar we troffen u helaas niet thuis.........”. Was dus gewoon thuis. Zelf pakje moeten gaan ophalen, terwijl ik eigenlijk niet buiten mag. Zal toch niet de bedoeling zijn. Blijkbaar een bekend euvel bij DPD. Wat een gedoe voor een online bestelling.

Mijn bestelling van 50 mondkapjes is goed afgeleverd.

Het bestellen ging voorspoedig en correct. Het volgen van de aflevering door pakketservice DPD was wat moeizaam en niet erg duidelijk. Uiteindelijk, na 2 dagen wachten, werd de bestelling op de derde dag, een dag later dan toegezegd, precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Voor het overige is alles goed verlopen en kunnen we met een gerust hart en mondkapje reizen met het OV.

Levertijd 1-3d werd 4d, anders 5 sterren. Toch alles ok gezien tijdige levering voor weekend.

To the point, levertijden perfekt!

Voor vragen telefonisch bereikbaar, bestelling van mondkapjes subliem verwerkt (kom daar bij anderen maar eens om!)

fijn, persoonlijk

Vlot besteld en geleverd

snel, goed gesorteerd

aan te bevelen bij vrienden

Snel geleverd maar vrij duur

Zie boven

perfect

goede producten, tegen een scherpe prijs met snelle service

prima ,

produkten zijn goed !

Snelle levering en goed product.

Mondkapjes besteld waren bijna nergens te krijgen. Geleverd binnen 3 dagen. Mede hierdoor vandaag weer kunnen opstarten. Bedankt. Gr. Autorijschool Snell.nl

Prima service.

Alles word goed en persoonlijk opgelost. Betrokken medewerkers

Simpel bestellen en leveren

Als 1 van de weinigen in Nederland had de Boer dental nog gezichtsmaskers voor normale prijzen. Besteld en 2 dagen later in huis.

Je krijgt wat je verwacht en nog heel snel ook en natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan, want kwaliteit is goed.

Prime service wat betreft kwaliteit van het product en snelheid van leveren. Anderhalve ster eraf voor alle ongewenste email die ik na de bestelling kreeg. Ik zal vast een vinkje aan hebben laten staan of zo, maar dagelijkse aanbiedingen van een dental leverancier... daar zit toch niemand op te wachten?

Gelukkig toch nog een rots in de branding, ook voor particulieren.

Ik twijfelde al of ik in staat zou zijn om aan betrouwbare mondkapjes te komen. En toen vond ik jullie. Geweldig!

De Bolster 2

9281 KK Harkema