Prima. Snelle levering. Goed verpakt!

Snelle levering. Op voorraad. Prima product. Goed verpakt.

Snelle goede service

Vooral in deze tijd , besteld geen lange wachttijd betreft zending...

Snel geleverd, duidelijke info.

Snelle levering!

Overzichtelijke website en snelle levering van de bestelling.

Product naar verwachting, snelle levering

De levering was binnen 3 werkdagen in huis. En dit tijdens de Corona crisis. Zeer tevreden over het product.

Klantgericht en persoonlijk

Heel fijn, snelle levering, en persoonlijk contact. Je kan bij dit bedrijf zien dat ze om de klant geven.

Keurige snelle levering

Duidelijk Snel Keurig afgeleverd

Supersnelle levering

Zeer snelle levering en hulpvaardig in deze moeilijke tijd. Perfect!

Verkeerde maat

Ik had handschoenen in maat S besteld, maar ik heb maat L ontvangen. Deze zijn veel te groot.

Erg tevreden

Mijn bestelling snel ontvangen

Snel degelijk en kwaliteit

Snel, degelijk en kwaliteit. Wat wil een mens nog meer?

Goed produkt en snelle levering

Goed product en snelle levering

De levering van de bestelling kon niet sneller en een door mij gemaakte fout in de bestelling is snel gecorrigeerd. Absoluut een aanrader.

goede service!

Spoedbestelling was mogelijk en snel, netjes en adequaat.

Correcte levering en snel!

De webshop is gebruiksvriendelijk, geeft precies aan wat er op voorraad. bestelling geplaatst, en een zeer snelle levering

Supersnel geleverd, helemaal top en boven verwachting.

kwaliteit

kwaliteit van de handschoenen zijn zeer slecht

Niet geleverd

Ik krijg de vraag om De Boer Dental te beoordelen terwijl mijn 2 bestellingen op 19 maart en 20 maart verzonden werden volgens jullie email. Sindsdan.geen nieuws meer. Ik heb ook nooit een track and trace code gekregen en weet zelfs niet met welke firma mijn bestelling (hopelijk!) geleverd zal worden. Via het antwoordapparaat wordt gezegd te mailen maar ik wil hierover liever bellen

teleurgesteld

Ik ben zwaar teleurgesteld daar ik nog steeds zit te wachten op m,n bestelling die maar half gekomen is. De 1000 handschoenen die mijn schoondochter in de het verzorgingshuis nodig heeft voor haar werk, zijn niet binnengekomen terwijl ze wel op de pakketbrief staan die ik ontvangen heb.Wat gaat hier mee gebeuren???? Geen telefoon wordt er opgenomen een mail kan niet verstuurd worden. Heel graag het geld terug storten!!!!

Nog niets ontvangen

20 maart tevergeefs gewacht. Zit nu weer te wachten. Via live tracking wordt het in Harkema bezorgd

Snelle levering, product kwalitatief erg goed

Snelle levering, product kwalitatief erg goed

Vlotte levering en goed product

Handschoenen zijn top! Ook geschikt voor touch displays als van de smartphone.

Zoals gezegd: Ondanks lastige en hectische tijden een vlotte en stipte service en levering. Bedankt!

De Bolster 2

9281 KK Harkema