Een bedrijf met een uitstekende en snelle service voor zijn klanten.

Uitstekende ervaringen!

Vandaag besteld en uit voorraad direct geleverd

Fijn dat de voorraadsituatie op de website bij De Boer Dental klopt. Alles was vlot geleverd. Wij zijn heel tevreden. (We hadden ook elders bestellingen lopen die nog steeds niet binnen zijn. Terwijl de webshop gewoon aangaf dat de producten voorradig waren)

betrokken, betrouwbaar en grote service

In een uitzonderlijke tijd, konden wij hier handschoentjes bestellen. Niet alleen een snelle service, maar ook betrokken bij de situatie voor ieder. Wij spraken na de bestelling per mail met de moeder van de ondernemer, en dat was een zeer fijne after sales !Dank voor jullie perfecte service !

Goede levering

Iets niet op voorraad maar wordt alternatief geboden. Misschien een idee om ook de voorraad te zien bij bestellen.

Prima handschoenen

Goed materiaal

Snel,duidelijk en vriendelijk

Snelle levering , alles loopt vlot en correct

Geel goed qualitat met beste prijs

Geel goed qualitat met beste prijs

Super service ik deze moeilijke tijden

Uitstekend! Super snel leveren! Zeker aanraden!

Perfect!

uitstekend

correcte en snellelevering

Betrouwbaar

Duidelijke website, betrouwbare levering

Was zeer te vrede

Snel geleverd en dus zeer te vrede

Snelle en vlotte levering

snelle correcte levering

In coronatijden mondmaskers besteld deze werden netjes na 3 dagen geleverd.

snel geleverd

vlotte afwerking, correcte levering

Snelle goede levering

2 x besteld goed handschoenen

Snelle communicatie en levering

Daar ik als mantelzorger ook de boodschappen doe had ik in deze tijd van het Corona virus latex handschoenen nodig om mezelf te beschermen. Dezelfde dag nog kreeg ik mail dat de gepoederde handschoenen niet voorradig waren. Twee dagen later kreeg ik de ongepoederde handschoenen thuis bezorgd. Top prijs en goede kwaliteit.

Bedankt!

Bedankt voor de snelle levering! Top!

Snel levering!

prettig en zorgvuldig

tot mijn verrassing werd ik gebeld door De Boer Dental omdat er onduidelijkheid was over mijn bestelling. In overleg gewijzigd en alles is volgens afspraak en op tijd geleverd. Chapeau !

Goede snelle en correcte service

Super kvalita a rychlé doručení.

Simply the best

• Doporučili byste nás? Ano

Snelle levering van een prima product

Snel de bestelde spullen gekregen, ik ben zeer tevreden👍

Goed in deze barre tijen!

Goed in deze barre tijen!

De Bolster 2

9281 KK Harkema