Spelen adequaat geholpen.

Na speciaal verzoek betreffende levering was de bestelling de volgende dag in huis.

Nette service

Netjes en snel geleverd.

alles goed ggeregeld en goede bezorging

We zijn erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten

De levering was snel en correct.

Krijgt alleen niet meer dan een voldoende omdat mij deze beoordeling afgedwongen lijkt te worden. Waarschijnlijk blijven jullie me stalken met mailtjes; net zo lang tot dat ik een beoordeling schrijf. Zonde van mijn tijd normaal gesproken, maar ja, we hebben het coronavirus dus hebben we toch geen kont te doen! Toch mijn verzoek bij deze: VRAAG NIET OM BEOORDELINGEN

Prima zaak

mijn eerste bestelling is snel geleverd.

Uitsekend

Goed en ruim assortiment en snelle levering. Daarbij ook heel betaalbaar. Echt een aanrader!

Alles toch netjes geleverd. Dank je wel.

Professioneel

Goed assortiment, degelijke levering!

Snelle levering, goed product, goede prijs, perfect

Alles naar volle tevredenheid!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

snel

Snelle levering, goed contact

Goed product

Professioneel

Zeer snelle levering

Geweldige service

Ik kreeg mijn bestelling dinsdag. Toen ik mijn pakketje opendeed, zag ik geen inhoud en alleen een leverbon. Volgens mij werd de inhoud gestolen door de bezorger! Ik appte de eigenaar en hij geloofde mij gelijk! Hij stuurde een dag later gelijk een nieuwe pakket met mijn bestelling. Perfecte service. Ik raad deze website dan ook iedereen aan en dat komt vooral door de bereidheid van de eigenaar om gelijk een nieuw pakket te sturen. Hij kon ook denken dat ik loog. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Ik weet nog met mijn eerste bestelling, toen werd ik voor de zekerheid even gebeld of het wel klopte dat ik xs nitril handschoenen had besteld. Het kwam sporadisch voor die maat en omdat ze het sneu vonden als ik per ongeluk de verkeerde maat had besteld, en dus dan de verkeerde maat binnen zou krijgen. Dat vind ik heel klantvriendelijk, ook leveren ze vlot en ik ben zeer tevreden over de produkten!

Niet alles is geleverd en geen reactie

Niet alles is geleverd, wel betaald en ik krijg geen reactie op mijn mail

slechte communicatie via mail - product gekocht , maar blijkt al verkocht te zijn?!

slechte communicatie via mail uiteindelijk product gekocht online maar blijkt al verkocht te zijn?!

Snel en goed

Snelle levering,goed product

goede service en snelle levering

Mijn bestelling werd snel, goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima service!

Snelle correcte service

Op zoek naar Coronawerende maatregelen kwamen we voor zeep/alcohol pompen en antibacteriolische zeep uit bij De Boer Dental. Bestellen ging gemakkelijk, ik miste alleen de terugkoppeling wanneer de bestelling werd verstuurd en zo was onduidelijk of het uberhaupt op voorraad was. Gelukkig kreeg ik een dag erna de mail dat alles was verzonden.

De product waren goed top

Alles prima in orde

Snelle levering, alles prima on orde. Waar boor je geld.

De Bolster 2

9281 KK Harkema