Goed en betrouwbaar bedrijf.

Levering wordt snel bezorgd. Materialen zijn van goede kwaliteit.

Prima levering, snel en correct.

Producten snel en correct afgeleverd.

Ids Jasper Leeuwarden

Slecht bereikbaar!

• Would you recommend us? No

Snelle bezorging

Goedkoper dan Utrecht Dental !

adaptor luchtspuit was 50% goedkoper dan bij Utrecht Dental

Alles goed geregeld.

Volgens afspraak

Zeer goede service.

Vandaag besteld morgen al in huis. Lukt dit niet dan word er heel netjes contact opgenomen en gevraagd hoe je de gemaakte bestelling verder wil laten verlopen.

Goede service, prima prijs/kwaliteit verhouding

Fijne overzichtelijke website en snelle service.

hele goede service en product zoals omschreven!

Goede service, ook bij een verkeerde bestelling (door mijzelf verkeerd gedaan) was ruilen geen probleem. Snelle levering en prima product!

Toppie!

Snelle levering, goed product.

Prijs kwaliteit zeer goed

Na zoektocht voor disposables hier terecht geko en. Snel en correcte informatie via chat. Snelle levering. Blij met producten

snelle levering,

Blij met dit produkt

uitstekend

Juiste levering, snel en goede producten

Uitstekende prijs/kwaliteit

Alles prima in orde. Makkelijk bestellen aan zeer scherpe prijzen en netjes de volgende werkdag bezorgd.

Goede service!

Goede service!

Fantastische service!

De service van dit bedrijf is erg goed. Er wordt snel gereageerd op aanvragen en mijn bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd.

Geweldig!

Een tijd was ik op zoek naar een leverancier die alles wat ik nodig heb te bieden heeft. En die heb ik gevonden, De Boer Dental! Zonder enige moeite kon ik bestelling plaatsen. En als ik advies nodig had waren zij online, geweldig. Ben te spreken over de service en kwaliteit! Ben nu al een vaste klant!

Very good

I recomend

Snelle levering g

Snelle en directe leveri g

levering was in orde

levering was in orde