1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
) Snelle bevestiging.
) Snelle afhandeling betaling.
) Melding dat de bestelling was verzonden.
Verbeterpunten) De bestelling ook daadwerkelijk verzenden.
) Aangezien de bestelling 5 dagen na de melding van verzenden nog altijd niet is gearriveerd
Aanvulling 15maart2018.
Pas NA het plaatsen van de review ontving ik een op 13maart2018; 8 dagen na het originele bericht van verzending, een track & trace e-mail. Bij het nakijken van de gegevens hiervan stond vermeldt dat levering 2 dagen was vertraagd. Ondanks dat dit mogelijk niet iets is waar het bedrijf iets aan kan doen wijst e.e.a. op een gebrekkige logistiek.
De bestelling werd uiteindelijk op 14maart2018 geleverd, 9 dagen na bestelling. Dit is niet voldoende.
Verwacht werd een proefpakket waarin ik hooguit een paar handschoenen van elk type dat werd gevraagd dacht aan te treffen. Geleverd werden 3 volle dozen van 100 stuks elk. Een plezierige bijeenkomst, maar de vraag is natuurlijk of dit normaal is of een gevolg is van de eerste review. De productie datum van de artikelen (mei-2017) geeft te denken. Verkeerde logistiek? Lage omzet? Te grote inkoop? Restpartij?
Het bedrijf heeft mij verzocht de vermelding 'vermoedt ik fraude' aan te passen. Doordat de artikelen in tweede instantie zijn geleverd ben ik bereid dat te doen, maar zie ik geen aanleiding mijn originele oordeel te wijzigen.