Zeer tevreden.

Zoals beloofd binnen 4 dagen bezorgd en keurig verpakt.

Snelle levering!!

Goede kwaliteit

Super goed

Geen lange wachtijd mooie snelle levering.

goede prijs en snelle levering

Sneltesten besteld aan een heel goede prijs , heel snelle levering. Betrouwbare site !

Alles klopt

Alles goed is aangenaam.

bezorgdienst lui

DTP is niet langs geweest - we kwamen er pas laat achter dat ze deze bij een afhaalpunt hadden gebracht. Erg slordig... met oudjaar moesten we alsnog naar de supermarkt om sneltesten te kopen...

Bezorging binnen 3 werkdagen..

De beloofde verzending binnen drie werkdagen is in mijn geval niet gelukt. Hopelijk wordt het dan dag vier....

Levering

Op 11 jan.22 bestelling geplaatst. Helaas door enorme drukte op 17 jan. geleverd. Prima kwaliteit kapjes.

verkeerd verpakt

alles is aangekomen alleen het pakketje was te groot voor de brievenbuskast en daarom werd het pakketje ergens anders geleverd en dan drie dagen later pas kunnen halen omdat de winkel waar het pakketje lag niet open was. toch nog alles goed gekomen

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

Super vriendelijk en behulpzaam

Verder geen toevoeging

goed spul maar misleidend prijzen aanbod

verleidelijk prijzen aanbod... aangegeven prijs is excl btw en verzendkosten.. dus de stuks prijs is daadwekelijk hoger dan aangetoont

Mooi op tijd geleverd

Goede prijs en mooi op tijd geleverd

kwaliteit

goed aanbod, snelle verwerking van de bestelling en snelle levering.

Snel besteld en goed en snel geleverd

De website werkt goed en snel, duidelijke info. Pakket kwam netjes verpakt aan.

Perfect, op tijd voor de wintersport ;-)

Na bij de drogisterijen meermaals achter het net te hebben gevist wat betreft de mondmaskers FFP2 maar eens een verpakking bij De Boer Dental besteld. Ondanks het weekend was het er binnen 3 dagen. 20 in een doosje, per stuk verpakt, dus hygiënisch weg te steken! Wintersport en France jan. 2022, ik kom er aan!!

vlottebezorging

besteld en snel op korte termijn bezorgd!

prima ervaring gehad bij dit bedrijf

Mijn eerste kontakt verliep snel en uiterst prettig!

De Boer Dental heeft laten zien hoe bedrijven moeten opereren. In een woord groots.

Ondanks de drukte toch snelle levering.

Snelle levering van een goed product

Ik was op zoek naar mondkapjes voor in de Regiotaxi, en vond deze bij u. Duidelijk dat het om het type ik ging, vervolgens werden ze snel geleverd. Hartelijk dank!

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Handschoenen zijn prima

Prima handschoenen. Zijn heel glad van binnen. Dus glijden goed, trekken makkelijk aan. Netjes binnen twee dagen geleverd.

Goede kwaliteit, goede service!

Goede kwaliteit, goede service, snel geleverd

houden zich aan de afspraken.

Besteld en al na 3 dagen de bestelling gekregen.

De Bolster 2

9281 KK Harkema