Snelle levering , goed product en fatsoenlijke prijs

De bestelling ging heel gemakkelijk en was ook binnen 2 dagen binnen ondanks de drukke tijd.

Vlugge levering en correct product

Was vlug en correct geleverd, conditionering was goed

Bezorgkosten veels te duur

Zoals m'n titel aangeeft. Dingen zelf zijn vrij goedkoop, je betaald alleen de hoofdprijs voor de bezorgkosten. Duidelijk de manier om geld te verdienen van het bedrijf.

Producten zeer goed, aflevering door DPD zeer slecht

Producten zijn prima, zoals verwacht. Aflevering ervan was helaas niet best. Bij de eerste poging op vermeld afleveradres (ziekenhuis!) lukte het blijkbaar niet om de ingang voor aflevering te vinden. Pakket retour deistributiecentrum. Afleveradres aangepast naar huisadres. Dag later stond pakket als afgeleverd. Maar nergens te vinden. Dag erna gelukkig wel afgeleverd op huisadres...

Vlotte verwerking en levering !

De bestelde zelftesten werden netjes op tijd afgeleverd.

Snelle verzending

Snelle verzending top

Levering volgens afspraak

Levering volgens afspraak

Alles naar wens

Tevreden

Heel goed geregeld, netjes en snel.

Snelle afhandeling van de bestelling

alles ok

Zoals het hoort

Alles van zeer goede kwaliteit !

Gisteren 30 december 2021 de mondkapjes en gel besteld...vanmorgen het pakket binnen...en dat op 31 december 2021. Niets te klagen !

Product goed vervoerder nam de boel in de maling

Vervoerder zij geweest te zijn geweest xat was gelogen Veel heen en weer gebel Uiteindelijk 2 dagen later bezorgd Hij had pech dat er bewakings camera hing waarop hij niet te zien was Product is goed

Volgens verwachting mijn levering ontvangen.

Alles gegaan zoals verwacht.

lekker snel !

lekker snel !

Zeer goede service,maandag besteld en woensdag geleverd

Snel

Al 1x iets besteld

Snel besteld

Mijn bestelling was in orde. Door de drukke eindejaarsperiode misschien iets later geleverd dan normaal, maar was zeker in otde

Snelle levering handig in gebruik.

Prima sneltesten

zeer goed

Ik wil u danken voor de goede dienstverlening ,de snelle en correcte afhandeling van mijn producten. Daarbij wil ik ook mijn beste wensen uiten naar het ganse team. Ik dank u voor de goede samen werking. Ronald

Snel en efficiënt

Duidelijke site om te bestellen. Snelle service. Eerlijke prijzen.

De Bolster 2

9281 KK Harkema