zeer goed

Ik wil u danken voor de goede dienstverlening ,de snelle en correcte afhandeling van mijn producten. Daarbij wil ik ook mijn beste wensen uiten naar het ganse team. Ik dank u voor de goede samen werking. Ronald

Snel en efficiënt

Duidelijke site om te bestellen. Snelle service. Eerlijke prijzen.

Gewoon goed!

Op zoek naar medische mondkapjes kwam ik bij toeval op de site van de Boer Dental uit; hebben zeer veel zaken op voorraad tegen zeer concurrenrende prijzen.

Snelle levering van bestelling

Uitgebreide website Informatie prima Levering snel van bestelde product.

Snelle levering voor een correcte prijs

Primageregeld

Het bestelde was keurig verzorgd in onze brievenbus bezorgd.

Zeer makkelijk, teminste geen heipaal in je neus.

Zelfs in n deze drukke tijd een zeer snelle levering.

Goede sortering en betrouwbare levering

Ruime sortering medische hulpmiddelen. Misschien niet altijd de goedkoopste maar wel prima kwaliteit.

Makkelijke site om te bestellen Snelle levering

Supersnelle bezorging!

Precies wat ik zocht

Ben heel blij met mijn aankoop prima service

Goede communicatie, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

bestelde artikels snel geleverd

De artikels waren goed beschreven en zijn geleverd zoals besteld en snel

Tevreden

Vlotte levering.goede communicatie bij problemen

Perfect !

''uitgekookte'' verpakking van de twee producten.

Zeer snelle en correcte dienstverlening en levering!

De bestelling die ik plaatste verliep zeer vlot. De website van De Boer Dental is heel gebruiksvriendelijk. Ook de levering verliep zeer vlot en snel. Leuke ervaring. Ook mijn volgende bestellingen zal ik bij De Boer Dental plaatsen.

vlot

De bestelling was eenvoudig. Het was zeker op tijd.

Uitstekende service

Vandaag besteld en binnen 3 dagen ontvangen. Complimenten voor deze service.

Gewoon prima geregeld

Netjes bezorgd en hoed verpakt

ze doen wat er van verwacht wordt

Ik kan geen enkel negatief punt aanhalen. Zowel het bestel,- als leveringsproces, loopt zoals je van een betrouwbare online aankoop zou mogen verwachten. (al is dat lang niet overal zo) Maar bij De Boer Dental alvast wel!

Helemaal prima

Het hele proces verliep vlotjes tot en met ontvangst.

Uistekend.Tot nu toe want ik heb het product nog niet kunnen proberen m.b.t. werkzaamheid.

U was de enige die ondanks de Kerstdrukte het product snel leverde. Andere bedrijven (4 grote online winkels)waren veel te laat of ik wacht er nog op. Zoals hierboven al heb aangegeven heb ik de kwaliteit van het product nog niet uitgeprobeerd.Één van de redenen waarom ik bij u bestelde is dat u een Dental online bedrijf bent en tandartsen lijkt mij, gebruiken alleen betrouwbare producten

De Bolster 2

9281 KK Harkema