Super prima service

Goed en goedkoop

Gemakkelijk te vinden op de site. Goede en goedkope artikelen en snelle levering.

Perfect na bestelling snelle levering

Na bestelling volgende dag levering perfect

Prima service en prima spullen!

Het bestelde was prima in orde alleen de bezorging stuit op problemen. Kreeg een mail van dpd het tijdstip van bezorging kwam mij niet uit dus andere datum doorgegeven. Pakketje werd toch op de dag bezorgd dat ik er niet was en uiteindelijk moest ik het pakketje zelf afhalen in de stad. Daar ben ik niet blij mee want ik mijd de stad omdat het zo druk is. Vind het te gevaarlijk met de huidige pandemie

Slecht

Had 10 zelftests besteld en betaald... En er zaten er maar 8 in de doos. Gr joke

Nog steeds niets ontvangen

DPD track blijft op gecontroleerd in Vijfhuizen NL staan

Good and efficient service to Belgium.

No problems

Supergedelegeerden.

Solide ervaring

Website is prima, bestelproces werkt goed, informatie over levering goed op orde. Op een vraag nav een phishing mail werd snel gereageerd.

Achteraf,veel te duur

Achteraf,veel te duur,heb ze later bij de lidl gekocht voor€ 2,20.

De Boer doet wat het zegt te doen.

Duidelijke productomschrijving, nette prijzen en snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Vlotte afhandeling

Er was iets niet meer in voorraad Kwamen met een oplossing mocht kiezen een vervangend gelijkaardig product voor dezelfde prijs of geld terug. Daarna direct verzonden.

Rr

Rr

Prima, maar levering duurde wat lang.

Na een mailtje, is de late levering opgelost. Er is nu alleen een vraagje. Wij hebben 25 zelftesten besteld waar maar 1 flesje vloeistof bij zit. Via iemand , die er ook bij jullie besteld heeft hoorde we dat er bij hun 2 flesjes vloeistof bij waren. Nu is mijn vraag waarom er bij ons maar 1 flesje inzit en of we er anders nog een flesje bij kunnen krijgen. Het lijkt ons ook erg weinig voor 25 testen. Wij zien dit dan graag tegemoet komen. Vriendelijke groeten Adriaan van Doorn

Nooit aangekomen

DPD laat briefje achter zonder te laten weten waar het is. Na lang in de wacht te hebben gestaan kreeg ik te horen dat het weer in depot was Daarna kreeg ik een mail dat ik op de hoogte werd gehouden waar het pakketje was. Na 3 dagen zelf maar weer gebeld. Daarna kon ik het ergens ophalen. DPD is een slecht koeriers bedrijf waar ik geen zaken meer mee doe. Helaas voor u maar ik bestel niet meer bij u zolang u gebruik maakt van DPD

goed en goede prijs

Snelle levering, keurig ingepakt, niets op aan te merken!

Positief!

Veel te duur

Veel te duur in vergelijking met andere cotonatesten. En in deze tijd is testen zo belangrijk.

Heel snel bezorgd

Tevreden. Kreeg mijn bestelling binnen 1,5 dag binnen.

Redelijk

Prima bezorging. Alleen jammer dat ik er later achter kwam dat ze ook al voor 2.99 per stuk te koop waren.

Kwaliteit niet oke

De mondkapjes zijn slecht gemaakt. Elastiekjes zitten er niet goed aan. Sommige te dicht op de rand. Van de eerste de beste liet het elastiek gelijk los. Zien er ook niet goed uit, moeten netjes zwart zijn maar de meeste naden en randen zijn op veel plaatsen wit. Dit oogt niet bepaald netjes. Al met al duidelijk haastwerk, jammer.

Supersnel

Bestelling was de volgende dag al geleverd.

Product en levering volgens afspraakzoals verwacht mag worden

Product en levering zoals verwacht mag worden. Meer is ook niet nodig

De Bolster 2

9281 KK Harkema