Fijne mondkapjes, snelle bezorging.

Fijne mondkapjes, snelle bezorging.

Snel en goed geregeld

Mijn bestelling werd goed en snel geregeld ondanks de minimale voorraden in Nederland

niets op aan te merken

zal volgende keer weer bestellen

Snel en goed de opdracht verwerkt

Snel en goed de opdracht verwerkt

Levering goed en snel

Snelle en vlotte levering

Snelle service, goede site. Makkelijk te vinden. Nadeel na de levering vele mails ontvangen met aanbiedingen waar ik niet om heb gevraagd. Maar door op te zeggen mailing gestopt

Goede bezorging maar daarna te veel mails.

Hoe kom ik af van die bijna dagelijkse mails van De Boer Dental???

Volledig correct

Omschrijving en product waren zoals gehoopt, verzendigstermijn ok. Zoals al voor de aankoop aangekondigd had de transportfirma 2 dagen vertraging.

In orde

Bestelling snel bezorgd! Goed op de hoogte gehouden, wanneer er bezorgd zou wordenwanneer

Goed op de hoogte gehouden wanneer er bezorgd zou worden. Vlotte verwerking vd order, snelle bezorging, zeg maar: vandaag besteld, morgen in huis

Zeer plezierige firma om producten te bestellen.

Deze firma komt zijn afspraken na, zelfs in drukke tijden.

Snel en corrrect

Overzichtelijk site

Goede klantenservice

Duidelijk qua producten en website.

Zeer betrouwbare en mooie webshop

Mooie webshop Zeer goede kwaliteit Prijs niet slecht Levering wordt goed per mail begeleid Snelle levering Stevige verpakking

Correct geleverd

Oklommmm

Gewoon Oké

Prima, volgens afspraak geleverd.

Super goede snelle service, duidelijk en op tijd

Duidelijke overzichtelijke website en zeer snelle levering van goede producten een tevreden klant, tot de volgende bestelling.

Goede ervaring

Duidelijke site. Prima communicatie vanuit het bedrijf Snelle levering

Zeer snelle service.

Zeer vriendelijke benadering en een snelle service.

prima levering en lekker snel

snel correct en duidelijke levering, gewoon top.

Correcte levering. Mét CE-certificaat.

Duur

Over de rest zelf kan ik niet oordelen laar de verzendingskosten waren te hoog. Had daar bijna nog 2 testen voor.

Tevreden

Bestelling was niet compleet, na een mail gestuurd te hebben gingen ze zo snel mogelijk het ontbrekende toesturen, wat ze ook gedaan hebben. Goede service.

Goede levering

Snel besteld via de website. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

De Bolster 2

9281 KK Harkema