prima info en verzending

Groot aanbod, goede prijs, snel geleverd!

Op zoek naar Covid-19 zelftests kwam ik op de website van De Boer Dental. De webshop is zeer overzichtelijk. Het aanbod van gevalideerde testen is groot. De prijzen zijn zeer concurrerend en de levering was supersnel. Door de goede communicatie blijf je gedurende het gehele bestel- en afleverproces precies op de hoogte. Prima dus,

goede prijs snelle verzending

goede prijs snelle verzending

Ik had besteld en later een paar dagen kwam het binnen door DPD!

Goed, snel.

geweldig

enkel de pakjesdienst gebruikt ook onderaannemers die zelfs nog geen nederlands kunnen en daardoor lag pakje bij afhaalpunt terwijl het in de bus paste. en bij het afhaalpunt waren ze er zelf niet over te spreken. De Boer Dental zou ik aanraden om beter en keuze te laten aan de klant welke pakjesdienst ze kunnen nemen duurdere is betere werkomstandigheden voor de courier .

Zeer tevreden!

Ik heb nu twee maal besteld bij DeBoer Dental en ben heel tevreden. Een groot assortiment, goed geprijsd, goede communicatie en snelle levering! Ik zal zeker opnieuw bij De Boer Dental bestellen!

Snelle levering en goede communicatie

Uitstekend!

Vlug en goed geleverd!

Kon niet beter

Duidelijke website , bestelling geplaatst bestelling is met zorg behandeld en perfect afgeleverd en prijs was een punt die ons heeft doen beslissen

Heel snelle bediening

Men bestelling was er heel snel

Zeer snelle afhandeling

Bestelling verliep vlot en snel geleverd.

mijn eerste ervaring gewoon goed

Zeer vlug geleverd prima

goede ervaring

Telefonisch goed geholpen om een eerste bestelling te kunnen plaatsen. De website voor de uiteindelijke bestelling was duidelijk. Het enige wat uiteindelijk jammer was is dat de bestelling niet naar 4 adressen is verstuurd maar naar 1. het product is verder overigens goed ontvangen

geen

vlotte levering van produkt zeer goede prijs

Duidelijke site Snelle levering

Topservice!

Snelle, correcte levering! Goed produkt.

Alles perfect een aanrader

Zorgzaam

Bedankt voor de snelle levering en opvolging bij verandering van bestelling!

De verzending was correct uitgevoerd en op tijd geleverd.

Mijn ervaring is goed.

Het pakket heb ik goed ontvangen. En goede mails dat het onderweg was, en wanneer het geleverd werd.

Op tijd geleverd volgens afspraak

Op tijd geleverd volgens afspraak