Niet afgesproken leveringsdatum

De levering via de gekozen vervoerder heeft niet onze voorkeur maar is toch redelijk op tijd geleverd. 1 dag later dan afgesproken. Wel had ik een voorkeursdatum aangeklikt waaraan geen gehoor werd gegeven ondanks de keuze via de app van de vervoerder.

Top online store.

Beste prijsklasse!

duidelijke toegankeljke site met goede prijzen

Ik zocht, vond snel, bestelde makkelijk en voor juiste prijs. Track & trace en levering snel en goed.

Snelle levering, mooie prijzen!

Groot assortiment! Ik zoek overal naar niet steriele handschoenen en hier zijn ze! Ook thuistesten voor een redelijke prijs.

snel geleverd

Uitstekend product. Snelle levering..

Supersnelle levering.

Alles netjes verpakt.

goed en snel

goede web site en super snelle bezorging

Super Snelle levering

Super snelle levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Makkelijk bestellen, betalen en snel in huis. Heel fijn hoe je op de hoogte wordt gehouden van de levering.

Heel snel en perfect

Correcte en snelle levering

Kwaliteisprodukten tegen goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd. Aanbeveling: betrouwbare leverancier van goede producten.

Masker heeft een vreemde geur

Masker heeft een vreemde geur

Goed en snel geregeld bij de Boer Dental

Producten zijn helemaal goed Prijs is heel aantrekkelijk Op tijd geleverd volgens plan We zijn zeer tevreden

Bestelling te laat zonder bericht

Bestelling op dinsdag geleverd ipv vrijdag middag, zoals oorspronkelijk vermeld

Vlotte en correcte levering

Gewoon alles liep prima, bij bestellen, betalen en bezorgen. Prima, zou zeker weer bij hen bestellen.

Ik raad het iedereen aan, goed verpakt en snel geleverd

Vlotte en professionele levering

Netjes verpakt en ondanks de drukte vlotte levering. Handleiding zag er enkel wat amateuristisch uit, daardoor ook slechter leesbaar.

Snelle, goede service

Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen. Beste prijs. Snel en goede service.

Snelle levering en keurig verpakt.

De levering was niet compleet maar werd binnen 2 dagen opgelost, erg fijne service.

Goede kwaliteit snel geleverd

De handschoentjes zijn sterker dan andere soorten, daarom bestel ik ze hier.

De Bolster 2

9281 KK Harkema