Alles perfekt

Heb gewoon gezocht via internet en op jullie site gekomen. Besteld en snel geleverd

Duidelijke website, vlotte levering.

Overzichtelijke website, berichtgeving via email mbt status prima, artikel goed verpakt, levering volgens afspraak, tevreden klant.

Snelle levering.

Snelle levering.

Goed product. Snelle levering

Alles was dik in orde. Van makkelijk een bestelling plaatsen tot de bezorging de volgende dag in huis.

Top bedrijf

Bestellingen gaan zoals beloofd. Klantenservice is zeer vriendelijk en denken goed mee. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Alles wat ik besteld heb, is afgeleverd.

Het pakketje is snel door u verzonden en afgeleverd op mijn adres. Alles wat ik besteld heb, is afgeleverd.

Fijne mondkapjes

Hele fijne mondkapjes ik heb de irr medische mondkapjes. Ze ademen goed en de service van dit bedrijf is uitstekend.. Zeer snelle levering ook.

Prima verzorgd

Snelle levering en goede mondkapjes.

Prima , aanbevolen !

Prima service . Op tijd geleverd en de ""bijna"" verlopen tests werden netjes en snel gecrediteerd

Snel en goede kwaliteit.

Ik heb mondkapjes besteld en die zijn echt heel prettig. Duidelijk verschil in vergelijking met andere mondkapjes. Echt een aanrader dus!

Goede en Snelle levering

Goede qualiteit

Snel geleverd en goed qualiteit!

voldoende

N

M

Es volvens afspraak

Vergissing in bestelling werd directgecorrigeerd.Vlotte afhandeling

deskundig en snel

De zending was besteld en de volgende dag al in huis. Prima verpakt, zoals het hoort.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snelle levering en produkt volledig volgens beschrijving

Zeer tevreden over bestelde produkten en service, Zal in de toekomst nog hier bestellen.

Goede prijs en snelle service

Tot mijn verbazing heb ik het pakje 2 dagen nadien al in mijn bus ontvangen. Super!

Mooie producten, snel geleverd.

Ik heb via De Boer mondkapjes besteld, want ze waren op. Ze waren snel te bestellen (ik had al een account) en werken netjes de volgende dag al geleverd. Een opmerking: een levering met DPD verloopt altijd rottig. Ik vond mijn pakket ergens voor de deur van mijn kantoor. Gelukkig niet al te nat. Maar daar kan De Boer niks aan doen. Ik bestel zeker nogmaals!

Correct en volgens opgave.

Prima geregeld

Doos tests besteld , kwamen snel en netjes binnen.

Heel goede service

De Bolster 2