Hele fijne dienstverlening!!!

Pakket kwam op tijd en ze reageren heel.snel op berichten.

Goede producten

Snel geleverd, netjes verpakt. Goede producten aan een scherpe prijs.

Zeer vlotte levering

Heel vlotte bestelling en goede kwaliteit van producten

Nadat dpd het pakket niet had afgeleverd, was het door jullie meteen prima opgelost.

Goede prijs, kwaliteit en snelle levering

Sneĺle levering

Snel, accuraat en goedkoop

Op uw website vond ik meteen de coronatest die ik graag wilde hebben. De prijs was heel aantrekkelijk. De bestelling ontving ik de volgende dag.

Super snelle levering

Geleverd wat is afgesproken. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Alles perfect.

Wat een snelle levering. Prijs is ook dik in orde.

Kwaliteit en snel

Aanrader

Redelijk snelle service

snel en compleet

Bestellen ging makkelijk, ik ontving de juiste items en vroeg om een bon. Die kwam na 3 minuten. Deze leverencier is aan te bevelen.

eenvoudig en snel

bestelprocedure is helder en snel en de goed verpakte goederen kwamen de volgende dag aan! prima service!

Goede prijs - kwaliteit, levering optijd en als afgesproken.

Verademing, spullen binnen, zonder gedoe.

Klantvriendelijk

Behulpzaam bij retourneren toen bestelde product anders dan verwacht bleek te zijn.

Gewoon goed

Snelle en correcte levering

Snel geregeld

Makkelijk te bestellen Goed verpakt

Alles keurig geregeld

Snelle levering, goed verpakt. Via de mail goed op de hoogte gehouden over verzending. Erg tevreden!!

Topfirma

Zeer correcte firma wat betreft producten zn levertermijn

Snelle , nette bezorging

Een volgende keer ga ik weer wen bestelling plaatsen. Contact via mail gehad omdat ik zelf een fout bij de bestelling had gemaakt. Keurig en snel op gelost via de mail.

Toppie

Makkelijk te bestellen en goede service

Goede prijs en kwaliteit

Niet alleen een goede prijs en kwaliteit maar ook snel en goed geleverd. Hartelijk dank.

foutje, maar toch bedankt!

Na 5 Covid testsets te hebben besteld ontving ik er maar één. Even een belletje gedaan. Kreeg heel snel een alleraardigste mevrouw aan de lijn die zich hiervoor verontschuldigde en me zei dat ze 4 extra sets zou toesturen. Twee dagen later ontving ik vijf (!!) extra sets. Bewust gedaan of een foutje? Mij hoor je niet meer klagen.

De Bolster 2

9281 KK Harkema