vlotte bediening

Prima afgehandeld vlot en voor een goede prijs

Omdat ik twijfelde over handschoenen had ik om een proefmonster gevraagd en echt zonder problemen gekregen. Aan de hand daarvan heb ik een hele doos met deze handschoenen gekocht. Want ze zitten perfect en zijn de juiste dikte dus goed stevig maar toch flexibel.

Snelle levering voor een lage prijs

Heel goede service!!

Handschoenen besteld maar te klein voor mij. Onmiddellijk hulp bij het retourneren en zonder problemen. Ook opvolging retour super! geld direct terug gestort. Heel vriendelijke verkopers.

Bestelling geplaatst bericht terug gekregen en de rest klopte allemaal gewoon prima.

Zeer goede service

Bij de bestelling had ik zelf een verkeerd huisnummer ingevoerd en ging retour. Na een email te sturen met deze mededeling werd meteen de bestelling opnieuw verstuurd en had ik de bestelling nog de volgende dag.

Kom graag bij U terug.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd, ik ben er heel blij mee. Ik kan een heel verhaal ophangen over een goed bedrijf dat goed werkt, dat hebben zij niet eens nodig. Een fantastische bedrijf.

Correct, snel en goede kwaliteit

Alles correct verlopen

Prima levering, snelle afhandeling

De bestelling werd al de volgende dag bezorgd. Supersnelle afhandeling. Alles verliep correct.

Goede snelle service

De bezorging verliep niet zoals gepland door een track&trace storing bij de bezorgdienst. Na een mailtje aan De Boer-Dental B.V. is dat meteen opgepakt door de klantenservice en het pakketje werd alsnog dezelfde middag bezorgd. Heel fijn dat ik daar zelf niet achteraan hoefde te gaan!

Uitstekend!

Prima levering van de bestelde producten. Mondkapjes in dit geval.

Duidelijke website. Snelle en correcte levering.

Prima service1

Goede service!

Goederen waren goed verpakt en snel geleverd

Fijne, duidelijke website, snel service.

Trage levering

Het product werd langzamer afgeleverd dan ik had verwacht.

betrouwbaar

Snel geleverd, goede kwaliteit

snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit

Snelle en goed verzorgde levering

Snelle en goed verzorgde levering.

Snelle levering, en netjes ingepakt.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zeer snelle levering. Kwaliteit producten als verwacht.

Zeer snelle levering. Kwaliteit producten als verwacht.

De Bolster 2

9281 KK Harkema