Goed geleverd en op tijd! Top bedrijf!

Makkelijke webshop, snel besteld, volgende dag geleverd!

Webshop is simpel en overzichtelijk Bestellen gaat erg makkelijk Dezelfde dag nog verzonden incl track and trace

Snelle verzending

Bestelling volgendecdag al binnen..super!

Goede ervaring

Snelle levering, prima product

Snel en korrekt

Snel en korrekt

Niet content

Ik ben helemaal niet tevreden over de kwaliteit en de maat van de handschoenen. Dit zijn de slechtste handschoenen die ik ooit heb gehad.

Snelle service!

Handschoenen van goede kwaliteit en super snel ontvangen!

Aanrader

Snelle en correcte levering, goede prijs!

Snelle accurate levering

Snelle accurate levering

Snelle levering mogelijk

Snelle levering en voordelig

heb jullie al een mail geschreven waarin grote waardering! Ben een totale digibeet,wist niet precies hoe ik het doen moest. Geeft niets zei de mw.die oa.de telefoon oppakte,zij heeft de order ingevoerd en alles afgehandeld, werkelijk een grote schat!!!!! Zeer begripvol,empatisch,snelle verzending, in één woord,perfect!

Levering volgens plan, prima.

Geleverd wat was gevraagd, netjes op tijd, maar sturen ze op zondag de vraag om deze enquête in te vullen. We hebben 6 dagen om onze arbeid te doen, zelfs ingekort tot 5 dagen, jo, rust lekker uit op zondag heerlijk toch één dag dat we niet hoeven te werken, ik geniet ervan, heerlijk die rustdag. Hebben we eindelijk tijd om aan onze schepper te denken.

In een woord Geweldig

Snelle, vlotte en vriendelijke service. Er wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen.

Goed.

Geweldige!!!

Ik vind het geweldig de speekseltest

Ik ben blij met de duidelijke beschrijving.

Geweldige service, snelle levering, prima kwaliteit.

Alles naar wens

Paar sets aan 50x mondkapjes besteld. Snel geleverd

De vlag is goed en wappert mooi aan onze rijksmonument, gebouw.

Goed geregeld

Netjes verzorgd

slecht

shield zat onder de krassen.

Tevreden

snel en compleet besteld en verzonden

in voorkomende gevallen een aanrader, De bijkomende kosten op een kleine order zijn in verhouding hoog.

perfect

Wanneer je een bestelling plaatst word alles ook op tijd geleverd Je komt niet voor verassingen te staan !!

De Bolster 2

9281 KK Harkema