Goede en snelle levering

Goede producten en snelle levering.

Goede en snelle service, goed product , goed aan de prijs.

Makkelijke site. Overzichtelijk en een snelle bevestiging en snelle levering

Snelle levering,

* We hebben de 25 zelftest-sets de volgende dag ontvangen. * Er zat geen Nederlandstalige beschrijving bij. * Persoon had verkoudheidsklachten > getest > Was volgens test positief > Bij teststraat negatief. * Hoe betrouwbaar zijn de resterende testen ? Na telefonisch overleg met De Boer Dental bleek dat wij de verkeerde pads (ook in de doos) hadden gebruikt voor het testen. Als er een Nederlanstalige beschrijving bij had gezeten hadden we deze stress kunnen voorkomen.

Een echte aanrader voor bestelling wat je nodig hebt.

Ik geef ten volle een 10 met uitstekend om rede dat de bestelling, bevestiging ervan en levering op een succesvolle en vlotte manier zijn verlopen , zo ook de opvolging en aflevering ervan; Zeer tevreden. Hartelijk Hugo

Zeer vlotte levering.

Heb hier recent een aantal verpakkingen IIR-mondmaskers besteld. Deze waren zeer gunstig geprijsd, wat voor mij de doorslaggevende factor was deze te bestellen. Op het moment van bestellen had ik, om heel eerlijk te zijn, geen flauw idee hoe lang ik op de bestelling zou moeten wachten. Heb na de bestelling ook niet mijn mail gecontroleerd. De volgende dag was ik dan ook blij verrast toen mijn pakketje al bezorgd werd. Zou deze zaak dan ook van harte aanbevelen.

snel, goed, goedkoop

Dat....

Uiteindelijk toch wat duur uit.

Verder goed

Alles geheel naar wens

Het was oké

Is goed bevallen volgende keer bestel ik mondkapjes

nog geen idee

geen idee ik heb nog maar 1 x wat bij u besteld maar dat is goed ontvangen

Goed en snelle levering

Testen COVID snel binnen en goede kwaliteit

Top dienst!

Mijn bestelling was veilig en op tijd geleverd

Correct en op tijd geleverd

Correct en op tijd geleverd

Besteld en snel geregeld

Professioneel

Zeer snelle levering van Corina zelftesten, in 24 uur Speekselsneltesten, 96% betrouwbaar vs 80% wattenstaafje-test. Binnen 15 minuten uitslag. Zeker ook perfect voor kinderen. Absolute aanrader.

Helemaal prima, snel geleverd

Snel en netjes

Snelle levering.

Goed.

Goede prijs en snelle bezorging

De boer dental had snel geleverd

De boer dental had snel geleverd maar bezorg dienst heeft pakket niet aan huis bezorgd ondanks dat ik thuis was en geen brief achtergelaten in brievenbus. Ik heb moeten bellen om er achter te komen waar mijn pakket was en moeten gaan halen. Ik vind dit niet kunnen. van Dpd wil ik geen pakket meer bezorgd krijgen

snel ontvangen

goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd

Makkelijk besteld, snel in huis.

• mondcapsjes • desinfecterende gel • Covid-19 antigen sneltests

Niks mis mee

Alles zoals het heurt.

Makkelijk bestellen hoge verzendkosten

Bestellen was makkelijk. De prijs was redelijk. Echter ik vind de verzendkosten hoog.

Snel geleverd , goede kwaliteit.

De Bolster 2

9281 KK Harkema