Goede ervaring

Netjes ingepakt, snelle levering en goeie communicatie via de mail

Snelle en nette levering.

Duidelijke productomschrijving en snelle en nette levering.

snelle levering.

goederen zagen er goed uit en de volgende dag al in huis.

Zeer snelle en correcte levering hetgeen van belang was daar ik het bestelde dringend nodig had. CHAPEAU!!!!!

Correcte bestelling snel geleverd

goed service

goed geregeld. Ons pakket was verlaat niet door hun fout, maar ze loste het gelijk goed op.

Overzichtelijk en snel geleverd

De informatie op de site is goed en helder en ik heb geen enkele moeite hoeven nemen om de bestelling te kunnen realiseren en alles werd correct afgehandeld ...

Goede service, snelle levering

voldoende

de twee testen werden snel geleverd. Dat was prima. Kanttekening: beide tests waren dicht bij de uiterste datum. Dus enkele tests bestellen om een 'voorraad'' te hebben, en om de bestelkosten te drukken was niet mogelijk

Duidelijke website, snelle service!

Keurig op tijd

Netjes en snel

Goede duidelijke communicatie.

Pakket goed verpakt. Bij de Covid-19 sneltesten zat een extra uitleg. Erg prettig.

Snel en goed.

Snel en goed.

Gewoon prima

Snelle bezorging en netjes verpakt

Prima webstore@

Was mojn eerste bestellong. Alles prima verlopen. Goede communicatie m.b.t. levering.

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag en heel snel geleverd!

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag via de mail en heel snel geleverd!

supersnelle en goede service

Donderdag eind v.d. dag snel nog een bestelling gedaan; men heeft getracht dit zaterdag af te leveren maar ons bedrijf was toen gesloten; maandag opnieuw aangeboden, prima

Uitstekende & snelle levering

Prima service, vlotte levering

super

Super site! Snel in huis

fast and to the point

positief

Snel en compleet

Makkelijk besteld en snel binnen!

Redelijk

Product moet op temperatuur van 2 to -20 gr bewaard blijven maar wordt niet in deze temp geleverd

Super eenvoudig om iets te bestellen en snel in huis

De Bolster 2

9281 KK Harkema