Het was goed

Ik heb een test gedaan en was negatieve

Excellente website, producten en logistiek

De Boer Dental levert snel, communiceert goed en hanteert een sterk concurrerende prijsstelling. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.

Goed, snel en betrouwbaar

Prima online kunnen uitzoeken en bestellen. Daarna in no time binnen.

Geleverd wat beloofd

Geleverd wat beloofd

Snelle levering tijdens de Paasdagen!

Producten snel geleverd

De producten waren makkelijk te bestellen en werden snel geleverd

Prima levering

Per abuis verkeerde product/maat besteld. Werd niet moeilijk gedaan, kon worden teruggestuurd. Daarna heel snel het juiste artikel ontvangen.

snelle levering, goede prijs, fijn product

via een zoekmachine kwam ik bij De Boer Dental voor rapid Covid19 tests uit. Zij boden een prettige webshop, nuttige informatie en een goede prijs en levertijd, dus ik heb direct besteld. Ik ben positief verrast over de gehele ervaring.

Product werd snel en voor een goede prijs geleverd.

Grandioos

Alles is goed verlopen en de bestelling was er heel snel.

Zeer goede service

Snelle en goede levering van testen werken goed 1 tip het zou beter zijn als achter de boer dental (medische toeleveringen) zou staan nu is men geneigd om verder te zoeken omdat we niet op zoek zijn naar tandarts spullen toevallig kwamen we hierachter via via zoeken

Gewoon goed.

Prima afhandeling van de bestelling. Snel geleverd en precies zoals verwacht.

Snel en keurig geleverd.

De ene dag besteld en heel snel in huis.

Correct en snel

Steeds weer goede ervaring

Via Bol.com de zelftest besteld.

Goed en snelle bezorging.Goed verpakt. Zelftest nog niet uitgevoerd. Tevreden klant.

perfecte levering en optimale prijskwaliteit

perfecte levering en optimale prijskwaliteit

Snelle levering lage prijs

Goede service en snelle levering

De enigste die (ik kon vinden) Joinstar covid-19 Antigen Rapid test ook aan particulieren leveren!! Heel blij..kon zo mijn 10 dagen quarantaine naar 5 dagen verkorten!!

Erg goede snelle service

Erg goede snelle service. Oplossing gericht. Dank!

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Snelle levering van sneltests!

Stap 8 in de gebruiksaanwijzing is trouwens onbegrijpelijk. Online zijn filmpjes te vinden met een duidelijke uitleg.

Geen op en/of aanmerkingen

De Bolster 2