Beste meneer Peereboom, Tot onze spijt lezen we dat de levering van uw pakket langer heeft geduurd. We begrijpen dat dit heel vervelend voor u is. Onze excuses hiervoor. Wij hebben het pakket meteen na ontvangst van de bestelling ingepakt en verzonden. Helaas zijn wij met betrekking tot levering afhankelijk van PostNL. In verband met de extraLock Down in verband met Corona en Kerst is er topdrukte bij PostNL en hebben wij bericht gekregen dat levering vertraging kan oplopen. Dit hebben ze ook publiekelijk bekend gemaakt. Bij u zit het weekend er ook tussen, waar PostNL ook geen pakketten behandeld. Via het track&trace nummer kunt u het pakket volgen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Vasilis en Ria Saltsidis Olive-art