Ik had een introductie box besteld met o.a olijf olie. In totaal 5 producten keurig verpakt in een mooie box ik had nog een vraag gesteld over de verschillen van de olie keurig antwoord gehad en kreeg tevens nog 5% korting op mijn bestelling Ik ben heel tevreden en beveel dit bedrijf van harte aan.

Mooie producten - prima levering

Voor ons dé plek om olijfolie te bestellen! Levering is altijd in orde: snel en goed verpakt.

Geweldig,

Hele lekkere olie en leuke verrassingen in het pakket. Alles met zorg verpakt en verstuurd. Gewoonweg TOP1

Fijne olijfolie

Ik bestel al jaren deze olijfolie

Helemaal tevreden!

Prima communicatie, snelle levering en met zorg en leuke attentie verpakt!

Heerlijke kwaliteitsolie.

Al een aantal jaar bestel ik de 5 literblikken olijfolie. De olie verdeel ik over kleine donkerkleurige flesjes, sluit die met een dop en bewaar ze in de kelder. Heel mooie voorraad en makkelijk om in de keuken te gebruiken.

Heel goede olijfolie

15L gekocht, snelle en correcte levering. Heerlijke olijfolie

Heerlijke producten!

Ik ben teruggekomen voor de olijfolie, maar ook het zout en de kruiden zijn zeer de moeite waard.

Goede kwaliteit

Altijd een kleine extra attentie in je pakket, leuk

Positief

Kwaliteits producten

Heerlijke olijfolie, snel geleverd.

Wederom een geweldige winkelervaring, we zijn meer dan tevreden. Bedankt Vasilis en Ria!

Optimaal

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en vooral een heerlijke verantwoordelijke olijfolie. Trouwens hun zeep is ook erg lekker.

Super makkelijk bestellen Een gezond en smakelijk product Goede prijs/kwaliteitsverhouding Kleine attentie wordt zeer gewaardeerd Zeer snelle bezorging

Goede producten, snelle levering.

Al jaren kopen we hier voornamelijk olijfolie. We zij hier zeer tevreden over en genieten van de goede kwaliteit ervan.

Lekkere olijfolie en nog bio ook

Smaak van de olie is prima. Biologisch gecertificeerd . In vergelijk met de niet biologisch olie geeneens zoveel duurder. Dus een prima keuze Olive art.

Altijd snelle reactie en levering en uitstekende olijfolie.

uitstekende produkten voor een redelijke prijs

Ik ben al jaren klant omdat hun olijfolie heerlijk is, ook hun andere produkten zijn zijn fantastisch vooral de honing.

Fantastische smaakvolle produkten en goede service

Al paar keer besteld en een en al lof! Zeer goede en smaakvolle produkten voor betaalbare prijs. Ook de verzending is snel en keurig verpakt. Wij blijven komen ;>) !

Helemaal goed!

besteld, snel geleverd, netjes verzorgd en ingepakt en leuke kleine attentie :-)

Hele goeie olijfolie & goede service.Snelle levering ook.

Zeer tevreden, snelle levering

Heerlijke olijfolie voor een goede prijs

Tot nu toe een van de lekkerste olijfolie die ik heb geproefd.

Prima producten

Prima producten. De flessen en potten waren goed verpakt. En twee kleine verrassinkjes! Wel jammer dat het minimum bestelbedrag (gratis verzending) wat aan de hoge kant is, anders zou ik regelmatiger bestellen. Verder beveel ik deze shop van harte aan.

Lekkere, goede olijfolie, goede service

Snelle goede service en een lekkere kwaliteit olijfolie voor een goede prijs

Master Keulenstraat 41

8603EL Sneek

Over Olive-art

We zijn een Grieks-Nederlandse familie uit Kreta. We misten onze eigen goede kwaliteit biologische extra vierge olijfolie van familie en kennissen uit Kreta en inmiddels halen we al ruim 20 jaar rechtstreeks onze heerlijke top kwaliteit Kretenzische olijfolie naar Nederland. Ook hebben we inmiddels een eigen label, Saltsidis Bio Cretan Gold, waar we helemaal trots op zijn. Top kwaliteit biologische, koudgeperste, extra vierge olijfolie. Ook onze andere authentieke Griekse producten als bio kalamata olijven, bio tijmhoning en bio balsamico azijn en vele kruiden zijn van zeer goede kwaliteit.