kwalitatief product voor correcte prijs

Was reeds lang op zoek naar een decoratiering voor een GU10-spot. Gevonden bij Lucky Light voor een kleine prijs. Ook de levering verliep zeer vlot.

Een prima bedrijf met enthousiaste medewerkers. Behulpzaam en zorgen zelf voor follow up. Houden je als klant pro-actief op de hoogte van de status van de bestelling. Prima !!!!

Correct en snel

De door ons bestelde artikelen zijn snel correct geleverd.

Geen klachten

prima webwinkel

uitstekende service en scherpe prijs

Moet mijn bestelling nog niet binnen.

Vreemd nog geen bestelling binnen dan al een beoordeling gaan geven Niet zo handig Dit gaat ten koste van de beoordeling

Goede en snelle service

Goede snelle service

Super service

Goede service en professioneel. Snelle levering.

Snelle levering, goede prijzen en ruime keuze

Heel positieve ervaring

alles prima afgehandeld

als boven

Leveren wat gevraagd wordt.

Altijd goeie ervaringen.

Goede ervaring

Goed bedrijf. Ik had mij vergist in een bestelling. Na 1 mailtje werd het probleem tot mijn volle tevredenheid snel opgelost. De producten werden snel geleverd.

super

De lampen die ik nodig had waren in de omgeving nergens meer voorhanden. Bij Lucky Light kon ik zo bestellen en tijdig in huis en dat tegen concurrerende prijs !

Perfect.

Wat een goede service ook voor een kleine bestelling.

Was ok

Verzending en afhandeling waren prima in orde. Alleen waren niet alle kosten gelijk goed zichtbaar waardoor ik uiteindelijk wat meer betaalde dan verwacht. De totale prijs was nog steeds goed.

Altijd correct En niet duur

Altijd coCorrect en niet duur

Super snelle levering, duidelijke site

Zie bovenstaande

aangenaam verrast

snelle levering conform afspraken

Geen flauw benul

Het schijnt afgeleverd te zijn, maar geen bevestiging of track and trace beschikbaar.. Verder vind ik 14 dagen levertijd voor een aantal lampen erg lang.

Goede snelle levering; retouren nemen meer tijd, maar komen goed.

Verder niets aan te merken.

prima service, snelle en goede vriendelijke contacten

Fijne leverancier

Perfecte oplossing van TL naar LED

Als particulier zocht ik verlichting voor onze 'was kamer'. Hier hing al sinds jaar en dag een set TL lampen. Contact opgenomen met Lucky light aangezien de lampen precies in een amatuur moesten passen. Goed advies, na 1 dag zelf de lampen afgehaald in Apeldoorn. Set past perfect & nu tevens starten met besparen.

Voldoet volledig aan de verwachting

Perfect geregeld.

Al vaker zaken gedaan met Lucky Light, aantrekkelijk prijsniveau, alles goed geregeld en goed verpakt.

supergoede service en komt alle afspraken na

We hadden een kapotte lamp en die werd direct vervangen. Ik hoefde hem niet eens terug te sturen. Echt perfect.

Tweelingenlaan 67

7324 BK Apeldoorn

Over Lucky Light

Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!