Pluspunten
Directe vervanging als geleverd product niet goed functioneert!
Dank dat u uw positieve ervaring heeft gedeeld!
Pluspunten
Bij het vervangen van een ledlamp met een heel specifieke kleurtemparatuur, die het na 2 jaar al had begeven (wat ik vrij snel vond voor een ledlamp) had ik bij een nieuwe bestelling hier toch even melding van gemaakt. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik een extra lamp geleverd bij mijn bestelling. Als bedrijf zijnde ben je minder beschermd dan als consument, dus mijn complimenten dat Lucky Light dit op deze manier heeft afgehandeld. Klasse!
Graag gedaan en dank voor uw beoordeling! Wij hopen dat de nieuwe lampen een langer leven (zoals het hoort...) beschoren zijn.
Dank voor uw positieve beoordeling! Wij hebben u na uw bestelling telefonisch gesproken over een iets langere levertijd door de nieuwe lichting van het product dat u ontving, en hopen dit toereikend te hebben gedaan!
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit en een redelijke prijs
Pluspunten
goede snelle levering
Verbeterpuntengeen antwoord ontvangen over mijn vraag
Pluspunten
Ik had een mail gestuurd voor info en kreeg heel snel antwoord. Pakketje werd snel verzonden en was keurig ingepakt.
Dat klinkt als vlekkeloos en zoals we het horen te doen :) Dank voor uw positieve recensie!
Pluspunten
Lichtopbrengst van de osram-led lampen prima.
VerbeterpuntenLevertijd mag sneller, maar is geen halszaak.
Fijn dat de lampen aan uw verwachtingen voldoen en dank voor de positieve reactie! De levertijd is inderdaad wat langer bij deze specifieke producten. Wij hopen dat wij hierover toereikend hebben geïnformeerd op onze site.
Product is nog niet geleverd
Soms is ons recensie-formulier inderdaad sneller dan het product; als wij het zo zien klopte de levertijdindicatie op onze website wel?
Pluspunten
Snelle service ,goede prijs .
VerbeterpuntenZo houden is de kunst.
Die kunst proberen we doorlopend beter te verstaan, dank voor uw positieve beoordeling!
Pluspunten
Voor de 1e keer besteld. Goede prijs, kwaliteit en levertijd!
Dank u! Wij zijn u graag ook een 2e keer van dienst!
Pluspunten
Diversiteit lampen
VerbeterpuntenLate reactie op het niet kunnen leveren van de gevraagde spullen. Dat moet beter kunnen
Soms is voor ons (langer dan gewenst) onduidelijk wanneer wij kunnen leveren, maar wij zullen in het vervolg proberen u beter van de status op de hoogte te houden. Dank voor uw reactie!
Pluspunten
De service is buiten gewoon. Klein gevalletje van schade werd direct netjes opgelost. Bij een volgende keer bestellen zeker in gedachten.
VerbeterpuntenIn mijn geval kan ik geen verbeterpuntjes vinden. Ga zo door!!
Hartelijk dank, en heel graag tot een volgende keer!
Vermelden op de factuur dat de betaling via Euretco verloopt en dus niet rechtstreeks betaald hoeft te worden. Dit voorkomt dubbele betaling en terugboeken.
Bedankt voor uw reactie en goed dat u dit doorgeeft; iets om rekening mee te houden!
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!