Pluspunten
Snelle levering!
Beste Jos, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Levering. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
Goedkoop en een snel geleverd
Beste SWVHOUT, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en onze Levering. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
A-merken. Breed scala aan Philips lampen met alle vermogens. Bij vraagstelling wordt direct en correct geantwoord.
VerbeterpuntenLevertijd mag korter. Hier tegenover staat wel dat elke Philips lamp verkrijgbaar is. Hierdoor ben ik wel bereid om iets langer te wachten.
Beste Jan, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het klopt inderdaad wat u zegt… onze levertijden kunnen wat langer zijn dan andere webshops, maar daar staat tegenover dat u bijna elke lamp bij onze kunt bestellen en meestal ook tegen de laagste prijs. Vergis u echter niet, in de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele dagen leveren. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
Positieve benadering
Beste Ster Born, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenHet wil wel eens gebeuren dat de bestelling later is als afgesproken.
Beste Edef, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen dat een bestelling wel eens later is dan afgesproken. Wij gaan kijken hoe dit komt en of we hier iets aan kunnen doen. Wij doen altijd ons uiterste best om aan de aangegeven verwachte leverdatum te voldoende. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
Communicatie over levering, betaling en orderstatus. De prijzen op de website lijken redelijk
VerbeterpuntenHet is niet toegestaan om verwijderingsbijdrage te rekenen. Een recyclingsbijdrage is wel toegestaan maar moet verrekend zijn in de prijs van het artikel en mag nooit op een factuur of bon te zien zijn. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/afval/vraag-en-antwoord/moet-ik-een-verwijderingsbijdrage-betalen-voor-lampen-en-elektrische-apparaten
Beste S., Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij snappen uw reactie, echter zijn wij een groothandel met als Corebuisiness de B-to-B markt. Hierbij is het toegestaan om verwijderingsbijdrage te hanteren. Wij hoeven deze inderdaad niet te tonen, maar i.v.m. de transparantie doen wij dit wel. Ondanks de verwijderingsbijdrage zij wij in de meeste gevallen nog steeds de goedkoopste. Neem maar eens de proef op de som en vergelijk ons maar met 2 bekende online verlichtingswinkels. U heeft als particulier dus geluk dat u voor dezelfde scherpe B-to-B prijzen bij onze online kunt bestellen. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u wel tevreden bent over onze Prijzen, Communicatie en Service.
Pluspunten
Keurige snelle en correcte service!!
VerbeterpuntenNiets
Beste Klant,Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
Goede communicatie en duidelijk wanneer wat geleverd wordt
Beste Arjan,Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Pluspunten
Nemen de moeite om telefonisch iets af te stemmen
VerbeterpuntenWebsite up-to-date houden!!! Ik bestel een product dat al lang niet meer leverbaar blijkt!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Onze excuses dat het bestelde product niet meer leverbaar was. Wij bieden ruim 8000 producten aan en doen elke dag ons uiterste best om het assortiment up-to-date te houden en u de scherpst mogelijke prijzen te bieden. Verder zijn wel blij om te horen dat u overall tevreden bent over Lucky Light.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en onze Kwaliteit. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Spotjes aangeschaft, bleek het alleen een losse ring met een losse kabel met fitting te zijn. De lamp moet met een veer ring het geheel samen houden, alleen de veerring klemt amper, zodat het lampje scheef zakt in de behuizing. (dit staat niet aangegeven op de site) Wilde het product retour sturen, dit gaat via een retour formulier een aanvraag indienen, maar nooit meer een reactie gehad! Na een telefonische vraag over hoe in te vullen, was het antwoord, kijk maar het is duidelijk genoeg. Dus nooit meer voor ons hier!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen dat de spotjes niet naar wens waren. Bij een juiste installatie van de spotjes klemt de veerring naar behoren en zouden de lampjes recht in het armatuur moeten zitten. Het klopt inderdaad dat wij een retoursformulier hanteren. Deze is te vinden op onze website en dient volledig en naar waarheid ingevuld te worden.
Indien niet of later leverbaar: dit sneller aan klant berichten.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij gaan kijken of we dit op onze website kunnen gaan verbeteren. Daarnaast geven wij altijd NA bestellen een levertijd indicatie. Mocht u vragen hebben over levertijden, neem dan altijd VOOR bestellen contact met ons op. Verder zijn wij blij om te horen dat u overall tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
fijn contact, direct gegevens bij de hand probleem direct begrepen oplossing aangedragen prima opgelost en redelijk snel
Beste Kees, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Personeel en onze Service. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
Philips lampen besteld. Eerst gebeld of alles voorradig was. De collega nam netjes gelijk op en heeft dit voor mij nagekeken. Ook mijn verdere vragen netjes beantwoord.
VerbeterpuntenZelf kon ik niet goed vinden hoelang het bezorgen zou duren. Misschien heb ik niet goed gekeken of misschien kan dit nog iets duidelijker weergeven worden.
Beste Lisa, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Er staan inderdaad geen levertijdsindicaties op onze website. Mocht je een product op een bepaalde datum nodig hebben, neem dan VOOR bestellen altijd even contact met ons op. Wij gaan dit in de toekomst verbeteren. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Personeel en onze Service. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
snel, goeie prijs!
Verbeterpuntenvan de 4 bestelde lampen 1 al na een week kapot.
Beste Eddke, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen dat er al zo snel 1 lampje stuk was. In dit soort gevallen neem dan direct contact met ons op dan kunnen wij dit samen met u op lossen. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u overall tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en onze Levering. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment met zeer concurrerende prijzen en snelle levering.
Beste Dik, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en ons uitgebreide Assortiment. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!