Pluspunten
Feedback gehad over een niet leverbaar product. Netjes telefoon over gehad.
Verbeterpuntenzet GEEN producten te koop aan op je website die je niet kan leveren. Producten waarvan REEDS BEKEND is dat ze NIET MEER LEVERBAAR zijn, staan nog steeds op de site....
Beste O,Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Onze excuses dat het bestelde product niet meer leverbaar was. Wij bieden ruim 8000 producten aan en wij doen elke dag ons uiterste best om het assortiment up-to-date te houden en u de scherpst mogelijke prijzen te bieden. Verder zijn wel blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over ons Personeel.
Pluspunten
Levert hoge CRI LED spots in goede lichtkleur (3000K).
VerbeterpuntenJammergenoeg gebruikt lucky Light de voor consumenten verkeerde pakjesbezorger (GLS), zodat het ontvangen van het product onnodige irritatie en gedoe oplevert.
Beste Marc, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen dat u mindere ervaringen heeft met deze bezorgdienst. Wij hopen dat u verder wel tevreden bent met uw bestelling. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
Helder en betrouwbaar, goede prijzen, goede begeleiding.
Beste Sven, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Bedankt dat wij u zo goed hebben kunnen en mogen helpen. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en onze Service. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
heb anderhalve week geleden besteld en tot op heden nog niks ontvangen
Beste Primera Putte, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd. Wij hebben dit voor u uitgezocht en uw bestelling is afgelopen vrijdag vanaf ons verzonden. Blijkbaar heeft het postorderbedrijf uw bestelling nog niet bij u kunnen leveren. Als het goed is wordt deze 26-02 geleverd. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Eventuele vragen worden z.s.m. beantwoord. Ook worden alternatieven gegeven.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Tyndale Theological Seminary, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij doen erg ons best om altijd zo snel en goed mogelijk uw vragen te beantwoorden. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
ze zijn er
Verbeterpuntenverplaats je in de klant, ik wacht nog steeds op beantwoording van email
Beste Diek, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen, dat er niet op tijd op uw e-mail geantwoord is. Inmiddels heeft u uw bestelling binnen. Wij hopen dat u verder wel tevreden bent met onze producten.
Pluspunten
Snelle levering en info over verzendingstraject. Uitstekende en concurrerende prijs kwaliteit verhouding. Geeft vertrouwen voor vervolg bestelling.
VerbeterpuntenNiet van toepassing. Huidige service en prijs stelling handhaven
Beste CVG, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Levering, Prijs en Kwaliteit. Graag zien wij u snel terug in onze webshop!
Pluspunten
prijs en assortiment
Verbeterpuntenluisteren categorisch niet naar mij als klant
Beste Leeuwin, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen, dat u het gevoel heeft dat er niet geluisterd word. Wij hebben inmiddels het een en andere doorgegeven aan het postorder bedrijf en een notitie gemaakt bij uw klantgegevens.
Pluspunten
Geen minimaal ordebedrag.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het klopt, wij rekenen geen minimaal orderbedrag. Daarnaast kan vrijwel alles per stuk besteld worden. Als u boven de € 100,- (voor BTW) besteld, betaald u ook nog eens GEEN verzendkosten. Graag zien wij u terug in onze webshop!
Positive
Excellent pricing and speedy delivery to Denmark. Nothing to complain about
Dear Martin, Thank you very much for filling out our review and your feedback. We greatly appreciate that. We are pleased to hear that your extremely satisfied with Lucky Light, our Pricing and our quick Delivery. We are looking forward to see you back in our webshop!
Pluspunten
VerbeterpuntenCommuniceer beter met de klant. Niet leveren, maar wel een enquête sturen is een stomme actie.
Beste Kees, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Helaas duurde uw bestelling wat langer dan gemiddeld, omdat Osram zelf niet duidelijk is met wanneer zij uitleveren. Gemiddeld genomen heeft u uw bestellingen binnen enkele dagen in huis. Mocht u willen weten wanneer wij een product kunnen leveren, neem dan VOOR bestellen even contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.
Pluspunten
Helaas liet bezorger GLS verstek gaan. Maar Lucky Light loste het goed op. Snelle reactie.
VerbeterpuntenKies een betere bezorgdienst.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Fijn dat wij dit zo snel voor u hebben kunnen oplossen. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!