Pluspunten
Berijkbaarheid, Goed medenken en zelf voor oplassing zorgen als het niet op de website staat!
VerbeterpuntenFactuur in een andere format sturen. Komt niet op goede grote uit de printer.
Beste MOTW, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zullen uw feedback meenemen. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Vakmanschap en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet volledig ontvangen.
Beste AAZ Adviesgroep BV, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Helaas waren de door u bestelde producten lastig leverbaar, hierdoor heeft uw bestelling iets langer op zich laten wachten dan gemiddeld. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en de producten worden a.s. maandag geleverd. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u overall tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Heel snel en correct !!
Beste Dries Coeman, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Goed toegankelijk voor advies. Per telefoon, efficiënt.
VerbeterpuntenInformatie over levering was onduidelijk. De link om levering te kunnen volgen ontving ik nadat die was afgeleverd.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Onze excuses dat de informatie verstrekking over de levering onduidelijk was. Hier is overduidelijk wat mis gegaan. Wij gaan hier in de toekomst alerter op zijn. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light, ons Advies en ons Personeel. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Groot assortiment tegen scherpe prijs
VerbeterpuntenIets sneller leveren maakt het helemaal perfect
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment en onze Prijzen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
fijn bedrijf echte meedenkers ! Eccoshop wassenaar
Beste Ecco Shop, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Medewerkers. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Beste Toon, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Alles prima verlopen.
Beste Freriks, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Alleen de prijs
VerbeterpuntenOp 28 december heb ik 5 lampen besteld en meteen betaald. omdat ik op 29 dec nog geen tracking nummer ontvangen had ben ik gaan bellen. Niemand bereikbaar vanwege balans. Toen 2 lampen besteld via andere leverancier. Op 30 december werden de 2 lampjes geleverd. Die 5 van Lucky light komen pas op 12 januari! Hoop ik.
Beste Frans, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het klopt dat uw bestelling wat langer duurde rond de eindejaar periode. Wij zijn een klein bedrijf, met relatief weinig medewerkers en wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook in de deze drukke periode. Echter duurden sommige bestelling hierdoor wat langer. Wij hebben op onze website en al onze andere communicatie kanalen, voor deze periode, dan ook duidelijk aangegeven dat hier rekening mee gehouden moest worden. Onze excuses indien dit niet duidelijk genoeg was. Verder zijn wij blij om te horen dat u tevreden bent met onze Prijzen.
Pluspunten
Goede prijs qualiteits verhouding
VerbeterpuntenMag iets sneller leveren
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light, onze Kwaliteit en onze Prijzen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Prima product, snel geleverd en goede prijs.
VerbeterpuntenNvt.
Beste Ernst, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment, onze Levering en onze Prijzen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Reageren snel en adeqaat op vragen. Zelfde dag verzending van goederen etc.
VerbeterpuntenWellicht even de site bouwer laten kijken waarom MultiSafe Pay en een Safari webbrowser (maxOS High Sierra) problemen geven (betaling via ING).
Beste Peter, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat betreft uw opmerking over betalingen via Safari: Wij zullen hier naar kijken en dit proberen te verbeteren. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Service en Levering. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Uitkijken naar een andere bezorger, want LGS is waardeloos. 2 keer geweest 2keer niet thuis bericht, maar was wel thuis. Dit is een paar jaar geleden ons ook met GSL overkomen. Vriendelijke groet Jaap en Corrie Zonneveld
Beste Jaap, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van onze service. Verder zijn wij erg blij om te horen dat u erg tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Zeer snel geleverd tegen aantrekkelijke prijs.
Beste Johan H, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!