Pluspunten
Snelle levering. Goede info over product.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Vakmanschap en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
bij retour snelle afhandeling
Verbeterpuntenop de site was me retour procedure niet helemaal duidelijk
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen dat de retoursprocedure niet geheel duidelijk was. Kunt u ons aangeven waar u tegen aan liep in de procedure? Dan gaan wij dat meenemen in de verbetering van onze website. Verder zijn we erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Redelijke webshop, met redelijke prijzen
VerbeterpuntenIk wacht nu al op 3 weken op mijn levering. Nog geen enkel bericht gekregen over vertraging oid. Heb ze ook al gemaild, maar geen respons op gekregen. Vraag me af of het oplichters zijn....
Beste Johan, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend om te horen de levering voor u wat lang duurt. Echter is de te verwachte leverdatum aangegeven in de orderbevestiging. Daarnaast is de door u bestelde lamp nergens meer leverbaar en ontvangt u de opvolger hiervan. Dit alles is netjes met u gecommuniceerd. Verder zijn wij blij om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen.
Bestelde lampen werden snel geleverd. Er bleek 1 lampje kapot in de doos te zitten, maar deze hebben we kosteloos nageleverd gekregen.
Beste Danielle, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Graag gedaan! Natuurlijk vervangen wij direct een product, als deze bij levering niet goed blijkt te zijn. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Levertijd en Snelheid. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Absoluut zoals het hoort, maar vaker niet treft... Een van de bestelde lampen kwam beschadigd aan en toen ik hier over belde, werd dit zonder enige discussie meteen netjes opgelost en een nieuwe toegestuurd. Nog voor dat ik (en dat was niet noodzakelijk) een foto van het beschadigde exemplaar had toegestuurd. Mijn complimenten!
Beste Marc, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Graag gedaan! Wij proberen u altijd zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn bij eventuele problemen. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
verkeerde lampjes in verpakking. direct omgeruild!
Beste Buco Weert, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Positieve en enthousiaste medewerkers. Daarnaast attent. Goede adviezen en geduldig, ik voel me geen nummer in een over gedigitaliseerde wereld, pluim!
VerbeterpuntenGraag een overzicht op de bonnen van de complete bestelling met een herkenbaar erop van wat reeds aangekomen is in het totaal. Soms komt mijn bestelling via meerdere uitleveringen aan en wordt controleren moeilijker. Beoordelings sterren hierboven werken niet!
Beste Sven, Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling over ons in te vullen. Wij zullen de feedback wat betreft “Deel” leveringen meenemen in de verbetering van onze service. Wij gaan zeker kijken of wij dit mogelijk kunnen implementeren in ons proces. Verder zijn wij blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light. *Contact gehad met de klant over de feedback en de sterren. Inmiddels doen de sterren het weer.
Pluspunten
Beste Bolten Yachtservice, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Service en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Goed geadviseerd en geholpen na het maken van een verkeerde keuze.
Beste 't Looperke, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Service en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!