Pluspunten
Geen, niets anders ontvangen dan een geautomatiseerde mail.
VerbeterpuntenCommunicatie met klanten, actuele levertijden.
Beste Sivar, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm en we nemen dit mee in de verbetering van onze Service. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling langer duurt dan gemiddeld. Wij gaan dit gelijk voor u uitzoeken en nemen contact met u op. *Inmiddels is er contact geweest met de klant. Helaas kon onze leverancier het product niet leveren op de geplande datum, waardoor wij de bestelling niet op tijd konden leveren. Er is een nieuwe afleverdatum voorgesteld, echter heeft de klant deze afgewezen en de bestelling geannuleerd. Mocht u vragen hebben over een product of over levertijden, neem dan altijd VOOR bestellen contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.
Pluspunten
2 x een defect gehad en perfect opgelost!
Beste van Leest Beheer, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Wij zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Snelle levering en beste prijs!
Verbeterpuntengeen
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Prijzen en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Snellere levertijd, Wij staan nog steeds foutief in het systeem
Beste Smellink, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het spijt ons om te horen dat er nog een fout in ons systeem staat m.b.t. jullie gegevens. Wij gaan dit direct aanpassen, zodra wij de correcte gegevens van jullie hebben ontvangen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit nen verkoper perfecte info ivm afstemming diverse materialen opelkaar
VerbeterpuntenGeen , Houden zo
Beste Dinant, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Service, onze Prijzen en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Ze hadden direct antwoord op mijn vragen. Goede prijzen en snelle service.
Beste Karel, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Service, onze Prijzen en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Levering is correct en snel! Vragen worden goed beantwoord!
Beste Tyndale Theological Seminary, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Service en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Breed assortiment
VerbeterpuntenNiet adequaat gereageerd op de klacht die ik over de bezorging had.
*Uitgebreid contact gehad met mevrouw en wij hadden in dit geval inderdaad adequater moeten reageren. Echter staan wij niet in voor hoe het postbedrijf de levering afgeleverd. Dit was een absolute fout van het postbedrijf. Wij hebben deze hier ook zeer streng op aangesproken. Gelukkig is het met de bestelling van mevrouw goed afgelopen.
Pluspunten
Snelle levering, Duidelijke site, niet duur!
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Service en onze Prijzen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
snelle levering. Probleem met één product uit de levering werd snel en netjes opgelost
Verbeterpuntenaan de telefoon verliep het een beetje stroef, terugbellen gebeurde niet, terwijl men wel aan de oplossing van het probleem had gewerkt. Dan zit je als klant te wachten, en weet niet dat men wel zijn best doet voor je
Beste Bert, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm en wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van onze service. Wij zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Service en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Aanbod is goed
VerbeterpuntenVeel te lange levertijd
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling langer duurt dan gemiddeld. Echter heeft u Kanlux producten besteld. Hier zit altijd een standaard levertijd op van minimaal 2 weken. Dit staat ook aangegeven bij de Kanlux Pagina. Inmiddels is de bestelling netjes bij u thuis geleverd, we hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop.
Pluspunten
zeer behulp zaam, reageren snel, Wij hadden een probleem met het instaleren van led lampen wat niet werkte waarop er een email werd gestuird hier kreeg ik binnen een kwartier antwoord op en met 2 vragen wisten ze gelijk wat het probleem was en hoe ik dit kon oplossen.
Beste Graziana BV, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze Service en ons Vakmanschap. We zijn blij om te horen dat wij uw probleem direct konden oplossen voor u. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
de rust van de medewerker Robbert, de info en de service van hem.
Beste Henk Nieuwland Agenturen, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Goed om te horen dat onze collega u zo goed heeft kunnen helpen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Lampen waren niet op voorraad, keurig opgelost door Lucky Light
Beste Janneke, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Goed om te horen dat als naar wens is opgelost. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!