Pluspunten
LuckyLight heeft ons uitstekend geadviseerd over verlichting in een beursstand. Binnen ons budget hebben we prachtige, sfeervolle verlichting kunnen realiseren.
Beste Koperberg Arts & Crafts, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Dit waarderen wij enorm. We zijn erg blij om te horen dat jullie zeer tevreden zijn over ons lichtadvies en het eindresultaat. Ook voor beursstands geven wij graag een passend advies en indien mogelijk een passende prijsopgave voor uw stand.
Website, problemen bij afhandelen en gebruiksvriendelijkheid is te verbeteren. Niet de aantallen geleverd als opgegeven?
Beste De Zeeuw-Mode, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Dit waarderen wij enorm. We zijn erg blij om te horen dat u overall tevreden bent Lucky Light. Vervelend om te horen dat er problemen waren met onze website en uw bestelling. We gaan dit zo snel mogelijk voor u oplossen. *Inmiddels is er contact geweest met De Zeeuw-Mode. We gaan de gebruiksvriendelijkheidsproblemen van de website zo goed mogelijk proberen te verbeteren. De bestelling is in overeenstemming goed afgehandeld.
Pluspunten
goed geinformeerd ,snelle levering en deskundige installatie
Beste City Spa, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze services en onze kennis en vakmanschap.
Pluspunten
Accurate levering, goede prijs.
Beste Hans, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en onze prijs.
Pluspunten
Niet duur
VerbeterpuntenEerder laten weten per mail status bestelling . Mvg kluspunt030
Beste Kluspunt030, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en onze prijs. Het spijt ons om te horen dat uw bestellingstatus later verstuurd is. Op onze bevestigingsbon sturen wij altijd een te verwachte levertijd mee. Mocht u vragen hebben over uw bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Pluspunten
Goedkoop, en verder gewoon goed
VerbeterpuntenLeveringsindicatie op de website zou handig zijn.
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Lucky Light en onze prijs. Uw feedback nemen we mee tijdens het verbeteren van onze website.
Pluspunten
Snelle levering van een prima kwaliteitsproduct.
Beste Huub, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over onze producten en service.
Pluspunten
Prijsstelling - overzichtelijkheid website - bestelgemak - snelheid van reactie op mijn e-mails.
VerbeterpuntenHeb op 26-1 een bestelling geplaatst. Die is tot op vandaag (9-2) nog steeds niet geleverd. Lucky Light blijkt de producten die ik had besteld niet op voorraad te hebben. Kan gebeuren... maar Lucky Light zou een klant hiervan ZELF op de hoogte moeten brengen vind ik. Want nu moest ik tot 2 x toe zelf navraag doen waarna pas werd verteld dat mijn bestelling waarschijnlijk morgen (10-2) wordt geleverd. De status van mijn bestelling is nog altijd 'n.v.t.', ook dat wekt onduidelijkheid op bij klanten. Ik ben zelf eigenaar van diverse webshops en houd mijn klanten altijd op de hoogte van de status, ook als een product niet op voorraad is. Mijn klanten hoeven hierover dus nooit zelf contact op te nemen, dat doen wij liever zelf op pro-actieve wijze. Maar misschien ben ik als klant bij Lucky Light niet 'groot' of interessant genoeg? ;-) Dus please: doe jullie voordeel met mijn advies over duidelijkheid wat betreft verwachte leverdatum, ook in jullie bestelsysteem, daar wordt iedere klant blij van. :-)
Beste Richard, Allereerst hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling later is geleverd dan gepland. Wij hebben dit voor u uitgezocht en het blijkt dat uw bestelling direct vanaf onze leverancier naar u toegestuurd zou worden. Helaas is er iets fout gegaan bij onze leverancier, waardoor uw bestelling is vertraagd. Hierdoor hebben wij u ook niet kunnen inlichten. Onze excuses hiervoor. Mocht een bestelling onverhoopt toch later wordt geleverd dan verwacht, dan nemen wij normaalgesproken altijd telefonisch of via e-mail contact op met de klant, ongeacht de grootte van het account. Ondanks alles zijn we blij om te horen dat u toch tevreden bent.
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd uitsekend geholpen wordt!
VerbeterpuntenNiet dat ik zo zou weten!
Beste Tyndale, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent met Lucky Light en onze service.
had proeforder geplaatst. ondanks diverse toezeggingen niets geleverd gekregen en bestelling geannuleerd.
Beste Klant, Hartelijk bedankt voor het invullen van een beoordeling en uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u de bestelling heeft geannuleerd en de levering niet naar wens was. *Er is contact geweest met meneer. De producten van meneer moesten besteld worden. Wij hebben onze leverancier gevraagd om de bestelling direct naar de klant te sturen, zodat deze zo snel mogelijk bij de klant is. Door een fout bij de leverancier, hebben zij de bestelling per ongelijk naar ons gestuurd. Hierdoor zou de bestelling later geleverd worden dan gepland. Helaas heeft meneer de bestelling geannuleerd. Hierdoor hebben we helaas niet tot een oplossing kunnen komen met de klant.
Pluspunten
Snelle opvolging en service.
Beste Di-Design, Allereerst hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met Lucky Light en onze service.
Pluspunten
goede webshop
Verbeterpuntenproduct is nog niet geleverd, enorme vertraging van de levering.
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling en uw feedback. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling langer duurt dan gemiddeld. We hebben dit even uitgezocht en het blijkt dat bij uw bestelling moeilijk verkrijgbare producten zitten. Helaas heeft onze leverancier problemen met het leveren van deze producten. Wij doen er alles aan om uw bestelling z.s.m. bij u te leveren. Onze excuses voor het ongemak. We zijn wel erg blij om te horen dat u verder tevreden bent over de webshop.
Als er een leverdatum afgegeven wordt, verwacht ik dat het product ook op die datum geleverd wordt. De leverdatum is inmiddels al 3 dagen overschreden (Leverdatum van de ledlampjes was ingeschat op 7 dagen). Ik heb ook geen bericht ontvangen wanneer de lampjes geleverd zullen worden. Ik had minstens verwacht dat ik op de hoogte zou worden gehouden over eventuele vertragingen.
Beste Joost, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling en uw feedback. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling langer duurde dan gemiddeld. Wij geven altijd op bevestigingsbon een verwachte levertijd. Mocht deze levertijd toevallig niet gehaald worden dan nemen wij hierover altijd telefonisch of via e-mail contact met u op. Gezien ons grote assortiment kunnen wij helaas niet alles op voorraad hebben. Hierdoor kan het voorkomen dat een levering langer duurt dan gemiddeld. Daar staat wel tegenover dat u een ruime keuze heeft aan verlichtingsproducten en onze voordelige prijzen. Voorraad producten heeft u doorgaans binnen enkele dagen in huis.
Pluspunten
Vlotte levering en duidelijk communicatie
Beste Herwin, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. We zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent met Lucky Light en onze service.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!