Pluspunten
Snelle levering, we zijn blij met de inbouwlampjes die we nergens anders konden vinden
VerbeterpuntenGeen
Beste Ruben, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling voor Lucky Light. We erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Wanneer een artikel voldoende in voorraad is op de site verwacht ik niet dat ik 10 dagen moet wachten op ontvangst.
Beste John, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling. Wij hebben uw bestelling nagekeken en het bestelde product was niet op voorraad. Dit stond ook niet op de website. Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld levertijd van een artikel? Neem dan contact met ons op en wij zoeken z.s.m. de levertijd voor u uit.
Snellere levertijd
Beste Slagerij Op den Brouw, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over Lucky Light. Wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van onze service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Goed advies m.b.t. een voordeliger alternatief voor de lampen welke wij gebruiken in onze showroom.
Beste Higgins, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling voor Lucky Light. We zijn erg blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Pluspunten
uitgebreid assortiment van goede kwaliteit led-lampen
Verbeterpuntenverzending versnellen
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment en onze Kwaliteit. Wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van onze service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Snelle levering, doen hun best, prima leverancier
VerbeterpuntenLampen passen niet goed in armatuur, oude zaten er strak in geklemd, deze vrij los. allebei van osram dus daar kan Lucky Light niets aan doen.
Beste David, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling voor Lucky Light. Het spijt mij om te horen dat de lichtbron niet goed paste in het armatuur. Producenten zijn natuurlijk continue bezig met het verbeteren van hun producten. Hierdoor kan de (pas)vorm dus soms veranderen. Hier kunnen wij inderdaad niks aandoen, behalve samen met u op zoek gaan naar een (letterlijk) passende oplossing. We zijn erg blij om te horen dat u verder uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Pluspunten
- contacten waren prima en correct - materialen zijn goed - mogelijkheid van omruilen werkt eenvoudig via de site
Verbeterpunten- een product uit mijn bestelling duurde wat lang omdat deze niet op voorraad was
Beste De Groene Wens, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling voor Lucky Light. Helaas kunnen we niet al onze producten op voorraad hebben, door on zeer uitgebreide assortiment. Hier staat dan wel tegenover dat wij u onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. We zijn erg blij om te horen dat u verder tevreden bent over Lucky Light en onze producten en diensten.
Pluspunten
Ik had de verkeerde lampen besteld. Retour gestuurd en gratis omgeruild! Goede nette service.
VerbeterpuntenGeen
Beste Nicolai, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling voor Lucky Light. Geen probleem. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Lucky Light en onze diensten.
Pluspunten
Spots dimtone besteld en snel geleverd en overtroffen mn verwachting
Beste Wouter, Hartelijk dank voor het invullen van een beoordeling voor Lucky Light. We erg blij om te horen dat wij uw verwachtenting hebben overtroffen. Graag zien wij u vaker terug in onze webshop.
Pluspunten
Telefonisch contact verloopt vriendelijk en wordt ook netjes volgens afspraak terug gebeld.
VerbeterpuntenDe voorraad van artikelen wordt niet op de website aangegeven. Het zou wel handig zijn als dit wel zo zou zijn. Nadat ik een week na mijn bestelling nog steeds niets gehoord had heb ik zelf contact met het bedrijf opgenomen. Ik ben toen keurig ingelicht dat mijn bestelling niet op voorraad was en ik nog een week moest wachten. Het zou beter zijn als ik door het bedrijf op de hoogte gehouden zou worden in plaats dat ik daar zelf naar moet informeren.
Beste Bram, Allereerst hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en het geven van feedback. Dit waarderen wij enorm. Het spijt mij om te horen dat de levering erg lang duurde. Na uw bestelling krijgt u altijd een bestelbon met de verwachte leverdatum. Mocht deze niet gehaald kunnen worden dan informeren wij u hier altijd over. Het spijt mij dat dit niet gebeurd is. We zullen hier scherper op letten, zodat u altijd op de hoogte bent van uw bestelling.
Pluspunten
Zaken doen zonder gezeur en gekleineer. Altijd goed!
Beste Roderick, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
ze zijn geweldig
Beste Angelique/Pax, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
overzichtelijke website, goede informatie, deskundig personeel, bereid tot overleg en denken mee
Verbeterpuntenop dit moment geen verbeterpunten
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment, onze Service en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbetere informatie over het product en over de levertijd. bestellen bij dit bedrijf is tasten in het duister
Beste Dik, Bedankt voor het invullen van een beoordeling en het geven van feedback. Heeft u extra informatie nodig over een product of de levertijd? Bel dan gerust voor bestellen met ons. Wij zoeken dan de levertijd voor u op en geven u een beschrijving en toepassingsmogelijkheden van een product als u dat wenst. Gezien wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, kunnen wij niet alle producten op voorraad hebben. Voorraad producten zijn doorgaans met een aantal dagen bij u in huis en producten die besteld moeten worden, kunnen wat langer duren. Daartegenover staan natuurlijk wel onze scherpe prijzen.
Pluspunten
Breed assortiment en scherpe prijzen
Beste Willem, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment en onze prijzen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Had wat lampje besteld maar waren niet leverbaar, toch kon de bestelling gemaakt worden terwijl ze niet op voorraad waren. Er is een alternatief aangeboden, prima, maar heb de spullen nog niet binnen en mijn etalages zijn nu donker
Beste meneer Harkema, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Dat waarderen wij enorm. Zoals telefonisch met u besproken is, kunt u uw bestelling a.s. donderdag verwachten. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met Lucky Light en onze Producten.
Sneller leveren wel een beoordeling vragen maar nog niks geleverd??.
Beste meneer Pluijm,Hartelijk van voor uw beoordeling en feedback. Naar aanleiding van uw feedback, zijn wij wat verder in uw bestelling gedoken. Onze excuus dat de reactie het wat langer heeft geduurd dan normaal. Dit komt mede, omdat wij afgelopen week problemen hebben gehad met onze server. Hierdoor hebben wij niet alle bestellingen op tijd kunnen versturen en was er weinig e-mailcontact. Uw bestelling wordt vandaag verstuurd en u kunt het morgen eind van de dag verwachten.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!