Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten voor een erg lage prijs. Leveren naast de bedrijven ook aan particulieren voor scherpe prijzen.
VerbeterpuntenHet verzenden duurt langer dan bij de meeste webwinkels gebruikelijk is. Men gebruikt ook een 2e rangs transportbedrijf GLS. Deze zouden op vrijdag leveren maar ik bleef voor niets thuis die dag. Pas de maandags werd de bestelling geleverd. Ik had de goederen na een goede week pas in huis. Wel zat daar het weekend tussen.
Beste Henk, Allereerst hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Het spijt mij om te horen de bestelling wat langer duurde dan gebruikelijk. Wij leveren inderdaad voornamelijk aan bedrijven. Maar zoals aangeven zijn particulieren ook van harte welkom bij ons. Echter kunnen wij gezien ons grote assortiment niet beloven dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Voorraad producten zijn altijd binnen enkele dagen in huis. Bij producten die wij niet op voorraad hebben kan de levering inderdaad wat langer duren. Maar daartegenover staan natuurlijk wel onze scherpe prijzen.
Pluspunten
Enorm traa met levwring. Stond ook niet op de website aangegeven, werd pas geïnformeerd nadat ik besteld had. Heb goederen nog steeds niet ontvangen...
VerbeterpuntenMijn order uitleveren misschien?
Beste meneer van Eijk, Alles eerst hartelijk dank voor uw beoordeling en Feedback. Het spijt ons om te horen dat de levering zo lang duurt.Ik heb zojuist vernomen dat de bestelling naar u onder weg is en u deze vandaag kunt verwachten. Mocht u in het vervolg vragen hebben over levertijden? Neem dan gerust voor uw bestelling contact met ons op.
Levertijd te lang
Beste Brinkman, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het spijt ons om te horen dat u minder tevreden bent over ons. Inmiddels heeft u uw producten naar tevredenheid ontvangen. Wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van onze service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Positive
Everything
Suggestionsnone
Beste Jozef, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Levertijd erg lang doordat er geen voorraad was. Kan gebeuren maar communiceer daar over. Bij bestelling was de levertijd 2-5 dagen; de realiteit was 2,5 week. Ik hoorde dit omdat ik na 1,5 zelf begon na te vragen. 2,5 week vind ik niet OK.
Beste Marc, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en geven van feedback. Wij waarderen je feedback enorm.Het spijt mij om te horen dat de levering niet op tijd was en dat dit niet goed door ons is gecommuniceerd. Wij zijn hier even wat dieper op ingedoken en het blijkt dat onze leverancier te laat was met het versturen van de producten naar ons. Hierdoor was het helaas niet mogelijk om de aangegeven eerste verwachte levertijd te halen. Wij zullen in de toekomst duidelijkere afspraken maken met onze leveranciers en scherper letten op onze communicatie.
Pluspunten
Alles is positief!
Beste Gaga's Style, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Pluspunten
Goede prijs en ruim aanbod kwaliteitsprodukten.
Beste Peter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Pluspunten
Kwaliteitsproducten Betrouwbaar
VerbeterpuntenInformatieverlening Snelheid
Beste Peter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je zeer tevreden bent over Lucky Light en onze producten. We zullen je feedback meenemen in de verbetering van onze website en service.
Pluspunten
Het ging bij mij (particulier) om de vervanging van een lampenglas vanwege een breuk. Ik ben naar LL verwezen door de importeur van de lamp waarvan het glaasje vervangen moest worden LL heeft me adequaat geholpen , en het kwetsbare product snel en goed verpakt toegezonden. Wat betekent dan een prijs??? (daarmee wil ik niet zeggen dat ik familie van Donald Trump ben. Ik heb hun website bekeken. En zie dat men veel verstand heeft van verlichting. Gedetailleerde technische informatie. Welke ik ook zeer interessant vindt . Ik mag denk ik blij zijn dat men mij als particulier heeft geholpen. Het lijkt me datv de aandacht meer uitgaat naar installateurs designers in de B2B markt. IK begrijp dat men in de LED de toekomst ziet
VerbeterpuntenMen staat ook open voor particulieren. Dan is de site weliswaar zeer interessant, maar zal voor veel particulieren te technisch zijn. Ik ben zelf op zoek geweest naar vervangingsmogelijkheden van mij TL (T8?? ) armaturen in mijn werkplaats/garage. Ik denk dat ik dat heb gevonden. Maar ik weet niet zeker of....... Daarvoor is de site wel ingewikkeld met veel vaktermen. Ik begrijp ook dat men sowieso LED wil promoten. Maar ik heb ook wel gelezen dat (nav van het bestuderen van de LL info) dat T5 ook wel zijn aan te bevelen. Het is mij niet duidelijk of LL dat kan leveren aan een particulier met pakweg 5 armaturen
Beste Rob Derksen, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw uitgebreid feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en dat onze collega´s u zo goed hebben kunnen helpen. Wij leveren inderdaad voornamelijk aan de zakelijke markt, maar ook particulieren zijn bij ons welkom. Ook aan hen leveren wij alles uit onze webshop voor dezelfde prijs en eventueel per stuk als het nodig is. Echter kan de levertijd wel wat langer duren dan men gemiddeld gewend is, maar hier staan scherp prijzen, vakmanschap en kwaliteit tegenover. Ook voor vragen kunt u direct contact met ons opnemen. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Probleemloze levering, goede prijs. Levertijd op zich prima voor mij.
VerbeterpuntenLevertijd; voor mij geen probleem om een paar dagen te wachten, maar ik denk dat een hoop klanten 'meer haast' hebben of in ieder geval doen alsof ze meer haast hebben.
Beste Mark, Allereerst bedankt voor je beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden ben over Lucky Light en onze producten. Wat betreft de levertijden... Wij hebben een zeer ruim aanbod aan verlichtingsproducten. Bijna twee keer zoveel als de gemiddelde verlichtingswebshop. Hierdoor kunnen wij helaas niet alles op voorraad hebben en kunnen de levertijden wat langer duren dan gemiddeld. Des al niet te min streven wij er naar om altijd zo snel mogelijk uw bestelling te leveren. Het voordeel van ons uitgebreide assortiment is dat u bij ons ook NIET standaard verlichtingsproducten vind.
Pluspunten
Echt contact met echte mensen, servicegericht
Beste Marloes, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!