Een erg groot pakket voor vier lampen, veel verpakkingsmateriaal/afval.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je tevreden bent over Lucky Light en onze producten. Bij Lucky Light proberen we zoveel mogelijk oud verpakkingsmateriaal te hergebruiken met het oog op duurzaam ondernemen. Ook proberen we om met verpakkingsmateriaal zo efficiënt mogelijk om te gaan. Naar aanleiding van jou feedback zullen we hier nog beter op letten.
Pluspunten
compleet assortiment en makkelijk bereikbaar via telefoon.
Beste Schepers Lady Fashion, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light, onze Service en ons Assortiment. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
De producten werden snel geleverd Goede prijs/kwaliteit
Beste Kees, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je tevreden bent over Lucky Light en onze producten.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Verbeterpuntennot
Beste Wendy, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Keurige nette levering conform afspraken, tijdens aflevering bleek er een verkeerde lamp geleverd, deze werd zonder problemen vervangen.
VerbeterpuntenGeen
Beste Koos, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en onze Service. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Snelle levering, prijs/kwaliteit ok
VerbeterpuntenOmdat lampen soms qua specs nauwelijks of niet verschillen maar qua prijs wel is een mogelijkheid van vergelijken op de site wellicht handig.
Beste Thieu, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je tevreden bent over Lucky Light en onze producten. Wij hebben op de website een al vergelijkingsfunctie. Op productniveau is het mogelijk om een product aan de vergelijking toe te voegen. Door onder de knop "in winkelmand" te klikken, op de knop "voeg toe om te vergelijken". Vervolgens kan er rechts bovenin op "vergelijk" geklikt worden. Je kan dan, van de producten die je aan de vergelijking hebt toegevoegd, de beschrijving, de specificaties en de prijs zien en vergelijken. We gaan kijken of er de mogelijkheid is om de vergelijking in de toekomst duidelijker aan te kunnen geven op onze website.
Pluspunten
zeer professioneel en hulpvaardig om oplossingen te zoeken
Beste Hans Lap, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Een moeilijk verkrijgbare lamp heeft Lucky Light in het assortiment
Beste Rob, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij hebben een uitgebreid assortiment, met inderdaad ook moeilijk verkrijgbare producten. Houdt er wel rekening mee dat op moeilijk verkrijgbare producten een langere levertijd kan zitten dan gemiddeld. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over Lucky Light en ons Assortiment. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Pluspunten
Nadat ik per abuis verkeerde lampen had besteld kwam er in vrijdagavond na 20.00 uur nog een reactie met een nieuwe oplossing voor het probleem. Waar kom je dit nog tegen?
Beste Smits, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je tevreden bent over Lucky Light en onze producten. Graag gedaan!!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, behulpzaam en kundig personeel
Beste Karel, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, ons Assortiment en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
geen
Pluspunten
Groot assortiment, deskundig en betrouwbaar, goede prijzen. Al meer dan 10 jaar onze leverancier van verlichting.
Beste Webers Holland, Hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij om te horen dat u uitermate tevreden bent over Lucky Light, onze prijzen, ons Assortiment en ons Vakmanschap. Graag zien wij u terug in onze webshop.
Het is jammer dat de tas waarin het product zat en de producten erg naar Shag of sigaretten roken.... Vies...
Beste Thijs, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Wij waarderen je feedback enorm en zijn erg blij dat je tevreden bent over Lucky Light en onze producten. Wat naar om te horen. Wij gaan direct uitzoeken hoe dit komt, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.*Er is contact geweest met meneer over de verpakking om te achterhalen waardoor dit mogelijk was, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Na navraag pas een bevestiging Levertermijn van meer dan een maand is van vorige eeuw
Beste HAIP, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en wij waarderen je feedback enorm. Helaas, moest er extra navraag gedaan worden voor het bestelde product. Er zat inderdaad een langere levertermijn op bij de leverancier dan gemiddeld. *Alle producten zijn gelukkig goed en naar tevredenheid aangekomen.
Tweelingenlaan 67
7324 BK Apeldoorn
Lucky Light is u graag van dienst bij het verzorgen van uw bedrijfsverlichting. Wij adviseren en leveren al ruim 20 jaar, waarbij wij ons onderscheiden met zeer scherpe prijzen, levering uit voorraad en ons lichtadvies op locatie. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming op een rij laten zetten? Met ons lichtplan weet u precies welk licht u per ruimte kunt verwachten en welke besparingen u realiseert door toepassing van LED. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor levering van uw lichtbronnen; u bestelt eenvoudig en snel in onze webshop!