Prima en snel

Goed artikel. Snel en probleemloos geleverd!

Alles onder 1 dan, maar dan online.

Wat leuk dat u mijn review leest. Zo had ik nog wat kleine dingetjes nodig voor onze aanstaande vakantie voor de caravan. Ik kan u vertellen; De keuze is reuze en dat alles online. De zending kwam goed verpakt aan en binnen de afgesproken levertijd. Houdt er wel rekening mee, dat het wel iets langer kan duren, omdat de koeriersdiensten het behoorlijk druk hebben. Desalniettemin raad ik TEUN bij ierdereen aan. Ik zou zeggen; neem een kijkje...

Prima en snelle levering

Hebben telefonisch contact gehad erg vriendelijk en duidelijk en eerlijk geholpen. De artikelen waren goed en netjes verpakt + snelle levering. In 1 woord een top bedrijf waar iedereen zeker eens moet winkelen. Groet Herma Koers.

Reservewiel houder voor onder caravan

Niet gebonden aan bepaald merk chassis Reservewiel weg uit de disselruimte en zelf onder het achterse gedeelte van de caravan gemonteerd als tegengewicht voor 2 e-bikes op de dissel. Nog wel 2 exstra gaten in de houders geboord voor betere borging. - puntje de prijs is te hoog.

Voldoen niet aan verwachting

Als je in de stoel gaat zitten is het onmogelijk om zonder hulp de stoel te verstellen. Het lijkt een constructie fout want andere campinggasten met exact dezelfde stoelen hadden hetzelfde probleem. Jammer en zonde van het geld.

Zeer aan te bevelen

Precies wat ik wil

Goede service!

De door mijn bestelde luifel werd snel bezorgd. Helaas door omstandigheden toch niet kunnen gaan gebruiken en bij de winkel tevens dealer voor Teun, Pauw recreatie, teruggebracht. Het geld werd weer snel teruggestort. Dus prima service!

Goede ervaring

De bestelling werd snel en correct verzorgd! Prima.

Wij hadden een zijwand besteld voor onze caravan, maar een voorwand werd geleverd. Direct een mail gestuurd. Nog dezelfde dag is er alsnog een zijwand verstuurd. Voorwand retour via Teun winkel, Hoewel achteraf bleek dat er ook nog een retourticket naar mijn toegestuurd was. Prima service.

Goede palaljapan gekocht voor een zachte prijs prima hoor snel geleverd

Helemaal goed.

Goede snelle service.

Goede info voorafgaand aan de koop

Ik had een specifieke vraag over schoefharingen. Keurig een snel en goed antwoord en direct besteld.

goede ervaring behalve de postbedrijf

@x nu wat gekocht maar 2x erg laat bezorgd Post.nl is geen goede keuze

Pakket was er snel en alles correct

Uitmuntend

Ik had een probleem met mijn cadac barbecue toen ik inmiddels in Frankrijk stond.Ik ben perfect geholpen door de klanten service en nog iemand van cadac zelf. Zeer zeer tevreden. Een echte aanrader.

snel geleverd

netjes ingepakt

Vlotte levering van een goed verpakte smart tv met (gratis) soundbar..

Ik ben tevreden met het geleverde product; doet wat ie in de caravan doen moet. De soundbar was een toegevoegd gratis cadeautje met multifunctionele mogelijkheden.

Jammer dat PostNL het verpest

Ik had een mooi slot besteld en gelijk toiletvloeistoffen. Een mooie prijs en alles liep gesmeerd. Tot PostNL de bezorg status van dinsdag naar onbekend zette. Het slot had ik nodig om onze caravan beter op slot te kunnen zetten. De klantenservice was uiterst vriendelijk en eerlijk. Uiteindelijk heb ik de order moeten annuleren omdat PostNL donderdagavond nog geen leverdatum heeft afgegeven. Jammer. De klantenservice is verder top, oplossingsgericht en eerlijk.

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Bedankt voor uw mooie woorden richting de klantenservice. We vinden het uiteraard heel vervelend dat de bezorging niet op gang is gekomen en dat u daardoor de order heeft moeten annuleren. We hadden het uiteraard liever anders gezien. We hopen u desondanks nog eens terug te mogen zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, TEUN

fantastische service

een onderdeel was door de fabrikant niet juist gefabriceerd. een mailtje en het was geregeld, en we kregen als nog een goed onderdeel geleverd. top.

Goede campingstoelen voor een redelijke prijs.

Prima en snelle levering van kwalitatief goede campingstoelen voor een redelijke prijs.

Slecht product

De lamellen sluiten niet goed. Ze blijven open staan. De uiteinden van de gewichtjes zijn zo scherp dat na 1 week de slechte kwaliteit stof al kapot is en het gewichtjes eruit valt.

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u een slechte ervaring heeft met dit product. We hebben u zojuist een bericht gestuurd vanuit de klantenservice om te zien hoe we u hierin kunnen compenseren. Met vriendelijke groet, TEUN