Levering op tijd ontvangen.

Het gewenste product goed gevonden op de website en op tijd ontvangen.

Snelle levering, correcte afhandeling, PRIMA !

Snelle levering, correcte afhandeling, PRIMA !

Snelle levering,prijzen zijn heel scherp. Bedankt en wie weet tot de volgende keer.

Snelle levering.

Alleen het product was beschadigd. Direct gebeld. Goed te woord gestaan. Binnen 2 dagen was het opgelost. Er werd meegedacht.

Snelle levering goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Zeer eenvoudige e-shop, met vlotte communicatie na bestelling per email over afrekening, aflevering, enz. Prijzen zijn ook heel scherp. Prima dus!

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd en een goede kwaliteit.

perfecte levering

Een perfecte levering qua tijd en kwaliteit. Een leuke prijs voor een goed product. Op afgegeven datum en tijd geleverd met goede informatie tijdens het transport.

Netjes. Op tijd bezorgd.

Ik wilde een mover onder de caravan. Bij Pauw hebben ze me uitgelegd welke opties er zijn en met mij overlegd over plaatsing van accu en mover. Prima service, deskundig en vriendelijk personeel.

Supersnelle levering

Helemaal tevreden, kan moeilijk nog beter!

Bestellen was simpel, kwam al snel een reactie dat de bestelling goed ontvangen was. Kreeg ook bericht wanneer er geleverd zou gaan worden en ook liep voortreffelijk. Hartelijk dank en tot een volgende keer.

Goede collectie voor heel goede prijs

Ruime collectie bindriemen in veel maten voor heel goede (normale) prijs.

goede en snelle levering, en een goede prijs

goede en snelle levering, en een goede prijs en kwaliteit

Redelijk tot goed wat levering betreft.

De bestelling geplaatst via internet waarbij levertijd 1-5 dagen zou zijn. Na 5 dagen gebeld en toen bleek dat verzending door hapering bij expeditie nog niet plaats had gevonden. Verbaasd dat het systeem geen melding had gegeven.

Duidelijke omschrijving van het product, nette prijs en vlotte levering

Lang op zoek geweest elders, bij TEUN gevonden en naar tevredenheid de onderdelen op tijd en volgens afspraak ontvangen.

Top.

Website is overzichtelijk. Goede omschrijving van de artikelen en maten.

Keurig

Stoel besteld,keurig verpakt en op tijd afgeleverd.

Teun komt de afspraken na

Snelle levering en goede communicatie

Teun doet wat er op de site is aan gegeven.

Product besteld en twee dagen later netjes binnen

Helemaal top! Goede prijs en snelle verzending

Ik heb een caravan elektra snoer aangeschaft en het was helemaal voor elkaar. Goede kabel met een nette prijs en de volgende dag in huis. Goed te volgen met de Post.nl track en trace code.

Heb onlangs 2 Isabella zonnebed hoezen besteld, en binnen 2 dagen binnen. perfect.

Snelle levering - prettig contact per telefoon

We bestelden een artikel dat niet voldoende op voorraad was, maar Teun wist het toch binnen twee dagen te leveren na telefonisch contact - klasse!

Hele goede en snelle service

De bestelling was snel binnen. Helaas misten we een onderdeel. Na bellen werd het meteen geregeld en de dag erna was het al binnen. Super goede service dus!