toppie

ga vooral zo door snelle service

Producten fout geleverd en bestelling betaald zonder dat het opvoorraad is

Bestelling 1: 2 zwarte vouwstoelen; geleverd 1 zwarte en een ander type Lyme groen. Deze niet teruggestuurd omdat in mijn omgeving iemand interesse had. 2 nieuwe besteld. Bestelling 2: 2 zwarte vouwstoelen. Na betaling dag erna terugkoppeling: niet op voorraad. Geld retour gekregen.

Fantastische service

Iets meer dan een jaar geleden 2 strandstoelen gekocht. Nu was het metaal van de zitting doorgescheurd. Contact opgenomen met de klantenservice. Snel een reactie ontvangen en we hebben direct een nieuwe stoel opgestuurd gekregen. Goede service dus!

perfect

perfecte websiteen snelle levering perfect bezorging perfect ingepakt in een kwaliteits doos.

super klantvriendelijk en snelle afhandeling!

Na een oponthoud in de levering werd mijn bestelling op mijn vakantieadres geleverd. Helaas was de zending beschadigd en kreeg ik binnen 2 werkdagen een nieuw exemplaar, ook op mijn vakantieadres. ik had dus veel pech met mijn bestelling maar TEUN heeft er alles aan gedaan om mij goed te helpen! Super!

Prima geleverd.

Netjes afgehandeld, goede planning en communicatie.

Snelle acurate levering

Snel en accuraat

ruime keuze en overzichtelijke webshop

ik was op zoek naar een inklapbare opstapje omdat ik 2 nieuwe Ford Transit busjes heb voor personen vervoer. Deze busjes hebben nogal een hoge instap en met mensen op leeftijd is dit niet prettig. Nu 2 twee inklapbare opstapjes gekocht met antislip laag en met een capaciteit van 150 kg. Klanten ervaren het als zeer prettig. Voor de rest geen problemen met betaling. Netjes alle stappen van de bestelling gecommuniceerd via de mail. Bezorging was snel en netjes.

Volgens afspraak geleverd binnen 24 uur

Snelle bezorging

Snelle bezorging en zeker niet de duurste

Overzichtelijke site, de prijzen van de artikelen mogen er zijn, meteen na de bestelling mail en de 3 bestelde artikelen waren goed verpakt en snel in huis, ook 'n voordeel dat de 3 artikelen tegelijk kwamen dat heb ik wel eens anders meegemaakt. De volgende keer zullen we zeer zeker weer bij "TEUN" shoppen, we raden het iedereen aan.

Matig, te laat geleverd ( schuld post) maar flessen geknapt en leeg gelopen

Bestelling gedaan voor onze vakantie, door een storing bij de bezorgden post.nl te laat geleverd, tijdens onze vakantie. Buren hebben het pakket aangenomen, lekte vocht, opgemaakt en een fles bleek stuk. Slecht verpakt dus. Voor mij eenmalig.

Top kwaliteit snelle vlotte levering.

Moeilijk retour uit België bvb zwaar pakket. Op eigen kosten. 😱

Goede productomschrijving correcte snelle verzending zoals beloofd.

vriendelijke klantenservice en snelle levering! Top!

Prima webshop! Mooie artikelen!

Goede site snelle levering

De telescopische stokken werken naar behoren en werden op tijd geleverd

Prima service!

Snelle levering, goede producten tegen goede prijs.

Snelle en correcte levering

De set die ik besteld had werd snel en correct geleverd en mooi verpakt.

Prima levering

Ik heb 3 producten besteld bij Teun. Alle producten waren goed verpakt en werden netjes geleverd.

Prima service.

Zie bovenstaand, maar een echte beoordeling kun je pas geven als je (onverhoopt) een defect hebt wat verholpen moet worden. Tot dan prima!

Bijzonder goed geholpen door de klantenservice

Bijzonder goed geholpen door de klantenservice

Geldig bedrijf

Vlak voor de vakantie is besteld , toen heeft Teun alles er aan gedaan om het geleverd te krijgen wat ook gelukt was. Bij het uitpakken bleek dat er een onderdeel defect was , gebeld hierover gelijk hebben ze alles in het werk gesteld om alsnog een goed onderdeel te sturen wat ook gelukt is, en dit alles nog voor de vakantie. Wat een geweldige service , daar kunnen veel bedrijven iets van leren.

Snel besteld en snel geleverd

Op het randje van de vakantie nog wat nodig. Besteld en snel en netjes geleverd.