prima service

bekers op zondag besteld en vrijdag binnen. iets later door een storing bij postnl. Verder een goede service

Uitstekende service, snelle levering.

prima service

Vooraf goede telefonische info gehad over beschikbaarheid van het product en nadien correcte levering.

Toppie!

Goede service. Producten binnen 2 dagen in huis. Uitstekende prijs. Onthouden dus voor een volgende keer!

Vlotte snelle levering!

Na eerst 200km visaversa naar HHW Pauw gereden te zijn en wat we nodig waren uitverkocht. Via website besteld. Snel geleverd👍

Prijs kwaliteit top

Goede aanbieding en accurate levering van een camping koelbox

Alleen de transporteur liet het afweten

Beter kan niet!!!

Had wat haast met de bestelling en na telefonisch contact met een zeer vriendelijke meneer van de klantenservice is de bestelling dezelfde dag verzonden. Werd tevens netjes op de hoogte gebracht dat eventueel na te leveren producten inmiddels op voorraad waren, de website daarop is aangepast en ik dus ook nog die producten meteen kreeg meegeleverd. Deze mensen komen hun afspraken na, zo fijn!!!

Snelle levering van een goed product

Prima product, prima geleverd

Kende Teun alleen van ons tafeltje. Voor het eerst iets besteld via de site: koelkist voor onze vakantie. Mooie aanbieding, mooie kist. Twijfel over iets werd snel verholpen door snelle reactie van klantenservice. Kist ziet er solide uit en had goede recensies. De warmte mag dus nog even blijven. Wij zijn er klaar voor.

Perfect geleverd

Prima, punt uit.

Snelle levering op aangegeven tijdstip

Snelle levering zodat we nog op vakantie konden

Snelle levering, zou week duren was er al met 2 dagen. Top.

Stoel was niet meer in de winkel te krijgen, maar nog wel via internet. Besteld en snel geleverd. TOP!

Goede zaak

Snelle levering mooi produkt goed prijs .

Korte levertijd 2 dagen.

Goede informatie over dag en tijdstip

Snel geleverd en prima verpakt zoals het hoort

Alles correct en prima mailwisseling. Verder niets dan lof. Zo hoort het.

Alles in een goed en snel geleverd

Veel spullen en de prijs is ook goed

Super goede service! Moest met spoed een extra tent hebben en binnen 1 dag bezorgd! Top!

Helemaal goed, snel en goed bezorgd

Goed produkt, snelle en correcte bezorging

Duidelijke info op site en snelle levering. Top!

Matige status informatie. Later geleverd dan aangegeven.

Levering te laat, weinig informatie.

Prima👍

Tevreden klant... snelle levering. Jammer dat we na de bestelling geen mail ontvangen hebben met een track en trace

Super prijs en nette afhandeling

Persoonlijk had de bestelling een dag eerder verstuurd mogen worden. Maar alles liep soepel en netjes. Prijs was ook veel goedkoper dan bij de rest.

Best price, shipped immediately - Excellent all around

All positive...will purchase from them again