Pluspunten
Gehele proces goed verzorgd
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle service!
Pluspunten
Snelle en accurate levering.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Pluspunten
Alles is prima gegaan!
Pluspunten
prima website, , snelle aflevering en stand van zaken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelgemak, zeer snelle levering kwalitatief goede producten.
VerbeterpuntenZo door blijven gaan !
Pluspunten
Snel veel op voorraad. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Netjes en snel verzonden...
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Product wat ik besteld had was niet voorradig en daardoor geüpgrade
VerbeterpuntenPas na zelf gebeld te hebben werd er een alternatief geregeld en kregen we info over de bestelling.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.Ik had niet verwacht dat mijn bestelling zo snel in de winkel zou liggen.Jammer dat jullie zo ver weg zitten anders kwam ik vaker.
Pluspunten
Goede webshop, duidelijk en gemakkelijk te bestellen met ruime keus in betaalmogelijkheden
VerbeterpuntenIk heb iets relatiefs klein gekocht en dit zat verpakt in een enorme doos met veel verpakpapier. Jammer en bijna lachwekkend!
Pluspunten
Goede producten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering. Zal deze webwinkel zeker bij vrienden/familie aanbevelen!
Pluspunten
er werden foto's gevraagd van het bestelde artikel om zeker te weten of het de goede was. dat is service.
Pluspunten
Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden van een product, wat op dat moment nog niet leverbaar was.
VerbeterpuntenN.v.t.